Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Biodiesel Step-by-Step

Enhver restaurant som har en dyp Fryer må erstatte matolje i at frityrgryten på en jevnlig basis. At oljen kan brukes som drivstoff for en dieselmotor, men det vil trolig skade motoren over tid hvis de brukes som det er. Det kan imidlertid hende at oljen behandles via transesterifisering for å fjerne glycerin, og dermed transformerer oljen inn i et drivstoff som er lik av dieseldrivstoff fra bensinstasjonen. Du trenger
Vegetabilsk olje
Gummi hansker
Face skjold
Long ermer, kjemisk motstandsdyktig jakke
Aluminum skjermen
Stockpot
Stove
termometer
Måling cup
Coffee scoop, 2 ss
Gass kan, to gallon plast, med tettsittende lokk
Lye (natriumhydroksid, NaOH)
Metanol selg Electric drill med maling røreredskapet
Diesel drivstoff kan, 5 gallon
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Filter oljen gjennom et stykke aluminium vindu skjermen for å fjerne faste partikler.
2

Hell olje i stockpot og varme på komfyren til 130 grader Fahrenheit. Oppretthold oljen ved denne temperatur i én time for å drive ut fuktigheten. Hold nøye øye med oljen slik at den ikke blir for varm.

Ikke fyll potten mer enn 2/3 full av olje.
3

Mål 26 gram av metanol per gallon olje som skal prosesseres og hell den i en plastpose bensin kan. Tilsett 2 spiseskjeer med lut per gallon av olje. Hetten og rist. Tillat blandingen å oppløse i en time, deretter riste igjen. Dette gjør methoxide, som er katalysatoren.

Ha på verneutstyr og utføre dette trinnet utendørs, være forsiktig med å puste inn røyk.

Utfør dette trinnet mens oljen varmes på komfyren .
4

Rør den varme oljen med maling røreredskapet i den elektriske drillen. Trekk boret et øyeblikk og hell methoxide i nøye. Deretter umiddelbart koble drillen igjen og gjenoppta røring, fortsetter å røre i 20 minutter. Utfør dette trinnet utendørs. Bruk all personlig verneutstyr, og være forsiktig med å puste noen røyk.
5

Dekk stockpot og la oljen til takke med 24 timer. Det bør være et lag av sediment på bunnen, med et klart skille-linjen. Dette bunnfall er glyserin, og væsken er biodiesel. Hell biodiesel i diesel kan, forlater glyserin lag bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134366.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff