Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan teknologien har endret Auto Motor Repair

Ettersom teknologien dikterer tråkkfrekvens av alle ting mekaniske, så har det diktert marsjen av bil reparasjon. Selv om det var en gang, kan den kunnskapsrike mekaniker har brukt en dvele meter og sett carb jets å ligge i forkant, må dagens reparasjon spesialist være en spesialist faktisk. Fra høyhastighets datamaskiner til eksos-gass analysator, er dagens verktøykasse gårsdagens MIT lab, og passer for biler som samsvarer med disse nivåer av raffinement med sine egne. Bil Technologies

Solid-state datamaskiner har tatt over som den moderne bil diagnostiske nerve sentrum, drift og overvåking alt fra turtallet på motoren til dekktrykk. Dette alene har nødvendiggjort en revolusjon i mind-set og verktøy som kreves for å reparere en ny bil, og kommer som både en velsignelse og en forbannelse. På den ene siden, dagens tech-drevne biler er mer pålitelige enn de av yore, og er i stor grad selv-diagnostisering. Baksiden av medaljen er at mange private mekanikk, som har en tendens til å kreve en god del mindre enn forhandlere for reparasjon, er langt bak forhandlere i form av å være i stand til å betjene moderne biler på en effektiv måte.

Tech Tools

En stor del av grunnen til private mekanikere står bak forhandlere er kostnaden og tilgjengeligheten av de nødvendige verktøyene. Forhandlere har til sin rådighet et stort utvalg av PC-analysatorer (for både on-board diagnose og tail-pipe-utslipp) for å finne kilden til bilindustrien plager.
Dyno Testing

Grovt sett et chassis dynamometer er en rullende veien brukes til å plassere belastningen på bilens drive-tog for å teste hestekrefter, drivstoff kartlegging og utslipp under belastning. Dette alene har endret landskapet av automotive diagnostikk og tuning nesten til det ugjenkjennelige, siden tunere og mekanikere kan nå gjøre timing og drivstoff justeringer på fly for de største nivåer av kraft og effektivitet mulige.
Utslipp Testing

På et tidspunkt var biler innstilt for å trekke ut den største mengden av strøm fra innkommende luft og drivstoff, never mind hva som kom ut i andre enden. I disse dager med obligatorisk utslipp testing, har mange mekanikere lært å bruke eksos gass analysator for å teste for utslipp etterlevelse i bytte for en regjering kontrakt for å gjøre det.
Utdanning

Dagens mekanikere må ha en god del mer formell utdanning enn de av fortiden, fordi nivået av opplæringen som kreves for å diagnostisere og reparere dagens biler er ikke så forskjellig fra det som kreves av jet mannskapet på bakken for 20 år siden. Institutter som UTI vanligvis ta mellom 18 og 36 måneder å trene en mekaniker til poenget med pålitelig kompetanse.
The Future

Du kan forvente fremtidens biler til å bli stadig mer komplisert, dyrt og vanskelig å reparere enn de er i dag. Dette vil kreve en større mengde av diversifisering på den delen av private mekanikk, som vil bli tvunget til å opprettholde en stab bestående av spesialister som ikke gjør noe, men arbeid på bestemte systemer. Selv om de viktigste verktøyene som kreves for å opprettholde en bil sannsynligvis ikke vil endre seg mye i løpet av de neste 50 årene, vil det være de som bruker dem som mottar den største overhalingen av alle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71435.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair