Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Problemer med min Toyota Camry 2.2 Ikke Starter

The Toyota Camry fortsatt en av de mest solgte bilene gjennom tidene, en mid-size sedan kjent for kvalitet, pålitelighet og verdi. Ulike motorer har drevet Camry gjennom årene, inkludert en 2,2-liters i4 motor som ble brukt av Toyota for om en ti års periode fra tidlig på 1990-tallet. At motoren er en bevist arbeidshest, men som disse bilene har alderen, visse problemer med å starte det har dukket opp gjennom årene. Motor Slagvolum

Fordi Toyota Camry har vært en populær modell, har en rekke motor valg er gjort tilgjengelig for kunder gjennom sin lange levetid. Sjekk instruksjonsboken eller relaterte papirer å fastslå motorens størrelse (forskyvning). Vær oppmerksom på at informasjonen i dette dokumentet gjelder bare 2,2-liters bensinmotor ikke 2.2L turbo-diesel, sistnevnte motoren ble ikke solgt i Nord-Amerika
Problemer
.

Blant de startproblemer rapportert av Toyota Camry for 2,2-liters I4 motorer er følgende: en

Starter vil ikke sveiv, men klikk. Før du kjører ut til din lokale auto deler butikken og betale en mint for en reservedel, må du bestemme hvilken del faktisk må byttes.

Først slår på frontlyktene og begynne å starte motoren. Hvis lysene går ut, er problemet sannsynligvis med batteriet. Løft Camry hette, sjekk batteri kabler og tilkoblinger for tegn på slitasje så vel som for korrosjon. Rengjør batteripolene og terminaler, og sørge for at alle tilkoblinger er på plass. Deretter kontrollerer forbindelser til forrett og solenoid og fra motor til chassis jording kabler. Erstatt slitte kabler.

Andre, starte motoren igjen med frontlysene slått på. Hvis lysene begynner å skinne klart, så batteriet er OK, men spenningen er sannsynligvis ikke gjør det til starteren. Din Camry park /nøytral eller tenning krets brytere kan ha slitt ut. Bytt ut defekte deler.

Slutt tester starteren å finne ut dens tilstand, spesielt hvor mange ampere det er tegning. Bruk et multimeter for å teste hvor mange volt starteren drives av batteriet (se Resource 2 om hvordan du bruker et multimeter. Bytt startmotoren hvis disse brukes.

Fjerde, hvis batteriet, tenningslåsen og startmotoren er i orden, da den siste muligheten er solenoiden. Du kan kjøre en lengre test for å bekrefte at magnetventil har faktisk utløpt eller du kan bare dra til din lokale auto deler butikken og erstatte den defekte enheten. Rådfør deg med Toyota Camry reparasjon manual for instruksjoner om hvordan du fjerner og erstatte magnetventil.

Konklusjon

Andre problemer være å klandre for din Toyota Camry ikke fungerer. Hvis Camry er 1996 modell år eller senere, vil den on-board diagnosesystem utstede koder som kan bidra til å identifisere problemet. På dette punktet, bør du vurdere å ta bilen til en mekaniker for å diagnostisere problemet og utvikle en handlingsplan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71434.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair