Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Mitsubishi Eclipse Problemer

Å gjøre sin debut for 1990-modellen, har Mitsubishi Eclipse siden blitt uten tvil en av de mest populære idrettene kupeer i USA. Dette er på grunn av sin tiltalende design, kraftig motor og generelle kostnader. Mitsubishi er nå inne i sin fjerde generasjon, fra 2006. Første generasjon

Første generasjon Mitsubishi Eclipse (1990-1994) er tilbøyelige til å riste unormalt. Som kan løses ved å erstatte overføring festebraketter. Andre saker omfatter bakre skivebremse støy løst ved innføring av støy-undertrykkelse shims, støyende oljepumper erstattet med teller tiltak pumper med spiralformede snitt tannhjul, og dårlig manuell girkasse skift med en friksjonsmodifikator lagt til olje gjennom speedometer drevåpningen.

Second Generation

Defekte drivstoffpumper er en vanlig forekomst i andre generasjon Mitsubishi Eclipse (1995 til 1999). I noen tilfeller vil drivstoff-trykk regulator må byttes ut for å dempe støy, i andre, ville den in-tank filter må tettes

Andre andregenerasjons Eclipse problemene omfatter støyende luftfjæring (. isolatorer kan installeres på de øvre spoler), motor feiltenning på grunn av opphopning av karbon (bytt tennplugger og plugg ledninger) og bakakselen støy, noe som kan være fått kvitt av ved å erstatte de etterfølgende-arm foringer (1995 til 1997) eller støtfjær isolasjonen (1997-1998).
Third Generation

Et stort problem med tredje generasjon Mitsubishi Eclipse (2000-2005) er den automatgir, noe som kan oppleve turbulens på grunn av termisk nedbryting av den opprinnelige overføring væske (SPII). Spyling og påfylling av systemet med reviderte Spiii væske kan løse problemet.

Reviderte foringer er tilgjengelige for å dempe kjøretøy støy, og en genser sele med et filter kan installeres under førersete for å korrigere den korte forårsaker bilen høyttaler lyder når du bruker makt sete. Andre problemer er vanskelig å starte (revidert releer er tilgjengelig) og hopper over /stikker soltak (som krever mottiltak drive-kabel montering).
Fjerde generasjon

Problemene i fjerde generasjon Mitsubishi Eclipse (2006 å presentere) er relativt små. Noen biler kan trenge omprogrammering av motorstyringen datamaskinen i noen tilfeller at "Check Engine" lyser, og blinklyset avbryt cam i rattstammen kan produsere en klikkende lyd, som kan løses med å innføre en spacer mellom søylen og signalet bryter montering skrue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71398.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair