Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Dodge Diesel Transmisjonspumper Problemer

Dodge diesel sendinger, selv om bygget godt, kan ha de samme problemene som noen annen motor. Cummins motor funnet i Dodge diesel pickup lastebiler, som Dodge Ram, viser mer enn sin rettferdige andel av problemer. Å vite hva du skal se etter når bilen begynner å riste kan du spare penger på verksted. Skiftende knott

Et vanlig problem på en Dodge diesel med manuell girkasse er at skiftende mekanismen inne i hytta kan løsne. For å reparere dette, fjerne panelet som viser skiftende mønster av lirke den opp med en liten skrutrekker. Når du er inne skiftende boksen, løsne lug mutteren som holder skiftende nob på plass, skru bryteren nede til den er stram. Når skiftende knott er sikker, plasserer skiftende mønster tilbake på plass. Hvis den ikke vil sitte flush, bruk en gummihammer for å banke den på plass.
Overload

transmisjoner i Dodge diesel lastebiler er tøffe. Men hvis du har Cummins motor modell, for eksempel i Dodge pickup rekkevidde, kan det dreiemoment på motoren, øyeblikket av makt, føre til unødig slitasje. Å holde motoren fra ødelegger overføring, ikke overskrider den anbefalte tauing vekt angitt i Dodge håndboken. Endre overføring væske og filter hver 10 000 miles hvis du bærer tunge byrder. Stram bandene som går til bakhjulsdrift på en jevnlig basis.
Risting eller Pulserende

transmisjoner kan create skjelvende av bilens kroppen også så høyt clunks når giring. Hvis du hører disse problemene, sjekk overføring væske nivå. Hvis det ikke er fylt, gjør det til den anbefalte mengden. Hvis overføring væske er på et akseptabelt nivå, sjekk at alle bolter er på plass. Skru fast om nødvendig, så sjekk for videre rasling. Hvis bilen fortsatt rister, sørge for at alle beltene til og fra overføringen er tette uten noen synlig slitasje. Beltene bør endres i henhold til vedlikeholdsplanen i brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71307.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair