Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan du bytter dynamoen i en Jeep Wrangler

The dynamoen i en Jeep Wrangler er hjertet av det elektriske systemet. Batteriet gir elektrisk strøm til å skru starteren - etter at dynamoen krefter motorens elektriske komponenter og lader batteriet. Hvis generatoren bryter sammen, blir den elektriske strøm til motoren trukket fra samme batteri. Fordi batteriet er bare en midlertidig kilde til elektrisk kraft, tar det ikke lang tid for en som kjører bil, inkludert en Wrangler, for å gå tom for juice hvis dynamoen svikter. Du trenger
Serpentine belte verktøy med adaptersHand skiftenøkkel setRatchet og socket setScrewdriverReplacement dynamo
Vis flere instruksjoner
en

Koble minuspolen fra batteriet ved hjelp av en hånd fastnøkkel til å løsne forbindelse klemmen.
2

Du neste må fjerne drivremmen fra dynamoen skivene. Finn Serpentine beltet strammer og bruke Serpentine beltet verktøy for å løse opp spenninger på beltet. Drei strammeren med klokken til det er nok slakk i beltet for å skyve remmen av dynamoen skivene. Ikke fjern beltet helt med mindre du erstatter den. Noen eldre Jeeps kan ha en dynamo pivot bolt til å løsne og vri dynamoen på braketten for å avlaste spenningen på beltet.
3

Fjern de to dynamo festebolter med en skralle.
4

Knepp av B + klemmedekselet hvis montert på baksiden av dynamoen. Fjern B + terminal låsemutter med skralle og en stikkontakt. og fjerne terminalen fra dynamoen.
5

Trekk de andre ledningene fra dynamoen, noe som gjør nøye merke til hvor og hvordan de kobler til. Det kan være nyttig å ta et bilde med digitalkameraet, eller skissere koblingsskjema, før du fjerner ledningene.
6

Lirk dynamoen ut av dynamo brakett med en skrutrekker.
Side 7

Plasser den nye dynamoen på dynamo brakett og reversere prosedyren for å installere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71164.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair