Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva gjør en bil Strut gjøre når det går dårlig?

Bil struts, som støtdempere, støtte og stabilisere et bilens ramme og kropp. Når struts mislykkes, viser de et bredt spekter av vanlige symptomer som er godt synlige og identifisert. En dårlig bil spankulere reduserer bilens fjæring styrke og funksjon betraktelig. Sags

En bil strut, som er utgangspunktet en støtdemper med litt mer strukturell støtte, begynner vanligvis å synke og henge som det går dårlig og mister sin naturlige spenning egenskaper. Arealet av en bil som en dårlig spankulere støtter vil begynne å henge og bli mindre stabil
Rangler

En dårlig spankulere vanligvis lager en lyd -. Normalt, en rallende, løs lyd - det er spesielt merkbart når du kjører over humper eller grov patcher i veien. Denne typen rallende er forårsaket av indre spankulere montering smell mot ytre spankulere forsamlingen som den generelle strut spenning reduserer og den dårlige spankulere begynner å skifte og flytte.
Lekkasjer

Som standard støtdempere, struts ofte lekke når de går dårlig. De fleste strevere bruke ulike typer av hydraulisk fluid-type for å frembringe den nødvendige spenning og kraft som er nødvendig for å gi tilstrekkelig fjæring. En dårlig spankulere utvikler ofte sprekker i kroppen sin eller rundt strut tetninger som gjør sitt indre hydraulisk væske å lekke ut.
Shakes

En dårlig strut ofte rister ukontrollert i respons til alvorlig humpete eller ujevnt terreng. På grunn av en dårlig strut tap av spenning og støtte funksjoner, fører ulendt terreng en dårlig eller svekket strut å sprette og riste ukontrollert som bilens vekt er tvunget opp og ned i respons til veiforhold, forhold en dårlig strut ikke lenger kan håndtere.

Breaks

I alvorlige tilfeller, en dårlig strut kan bryte, slik at arealet av en bil med nesten ingen strukturell støtte. Broken struts pleier å skje med alvorlig utarmet eller neglisjert struts som har vist flere advarsel tegn på forestående svikt eller dysfunksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71088.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair