Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Årsaker til en Transmission Leak

Transmission lekkasjer er bane av alle bileiere. Overføring lekkasjer kan alvorlig skade bilens girkasse hvis venstre uadressert. Det følgende er en kort beskrivelse av de vanligste årsakene til en lekk overføring. Slitt girhus Seals

En overføring pan er ansvarlig for lagring girolje. Den har en rektangulær segl som skiller de nederste og øverste delene av en overføring pan. Hvis dette segl sprekker eller frynser, girolje vil lekke ut av en overføring pan og føre til en overføring lekkasje.
Worn Rear Hoved Seal

bilens bakre viktigste segl er en svært viktig motor /girkasse segl som markerer krysset der en bilens girkasse og motor lenke sammen. En bakre viktigste segl som blir slitt, frynset eller sprukket vil tillate overføring væske å lekke ut, forårsaker en svært plagsom og vanskelig å reparere overføring lekkasje.
Cracked Transmission Fluid Linje

Transmission fluid reiser gjennom en overføring via en lang, slank overføring væske linje. Denne overføringsledning består normalt av stål og /eller aluminium. Selv om svært solid og god struktur, kan en overføring væske linjen bli skadet fra vei rusk, støt eller sterk varme, og utvikle pauser eller sprekker som forårsaker en overføring lekkasje.
Leaky Torque Converter

Selv om en mye mindre vanlig form for overføring lekkasje, kan en lekk momentomformer resultere i en betydelig mengde tapt girolje. En momentomformer er en hydraulisk pumpe som pressurizes og driver overføring væske gjennom en hel sending. Lekkasjer eller sprekker i kroppen av en torque converter kan føre til en alvorlig overføring lekkasje.
Loose Transmission Pan Bolts

Kanskje den vanligste typen overføring lekkasjen skyldes en løs girkasse pan. En overføring kokekaret er holdt på plass av en serie bolter som må strammes tilstrekkelig for å unngå overføring væske fra å lekke ut. Løse eller skadde overføring pan bolter kan resultere i en løstsittende overføring pan som resulterer i en overføring lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71087.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair