Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan stoppe en bil fra brennende olje

En bil brenner olje for flere grunner. Problemet oppstår vanligvis med eldre biler som har mye av miles på dem, når motoren har tålt mye slitasje. Det kan være en lekkasje rundt ventilen deksler, for eksempel. Nyere biler brenner svært lite, om noe olje i det hele tatt, mellom oljeskift hver 3000 miles. Men selv nyere biler kan brenne olje om sine motorer ikke har blitt vedlikeholdt skikkelig. Du trenger
Repair manual
Momentnøkkel
Spårskruvmejsel
New ventil pakning
Nytt olje filter
Tyngre vekt olje
STP Smoke Behandling

Vis flere instruksjoner
en

inspisere ventildekselet (s) - det kan være en eller to - på motoren for oljelekkasjer. Hvis det er olje lekker langs ventil dekker der de møtes motoren hodet, det er sannsynligvis hvorfor bilen er brennende olje. Fordi dette området ikke er under press, vil lekkasjen være ganske treg.
2

Sjekk tetthet av ventil dekke bolter. Hvis boltene er løse, kan det føre til en bil å brenne olje. Bruk en momentnøkkel for å stramme dem. Sjekk bilens reparasjon for å finne ut hvor tett boltene skal være. Pass på at skruene ikke er for stramme eller ventildekselet kan deformere eller sprekke.
3

Fjern ventildekselet ved å løsne boltene. Trekk pakningen ut av sporet i ventildekselet. Hvis pakningen er forverret, kan du måtte lirke den av med en flat skrutrekker. Også fjerne den indre o-ringer med fingrene. Sett på ventildekselpakning (se Ressurser).
4

Tapp ut motoroljen i bilen som brenner olje. Installere et nytt oljefilter. Legg til en tyngre vekt oljen inn i veivhuset. Velg en vekt som er en klasse tyngre enn oljen du brukte. Det vil ikke lekke så lett fordi det er tykkere.
5

Legg STP Smoke behandling til bilen under hvert oljeskift. Dette produktet vil bli tykkere olje i bilen for å redusere olje lekker og brenning. Følg produsentens instruksjoner for best resultat. I utgangspunktet du bare legge en flaske av STP Smoke Behandling for å rense olje i en varm motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71151.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair