Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fjerne og erstatte en vinduspusser Arm på en Mazda

Forhåpentligvis, når du trenger reparasjoner på bilen din, vil du ha tilgang til en mekaniker. Men det er tider når du trenger for å fikse et par ting på din Mazda på egen hånd. Dette er grunnen til at alle bør være i stand til å fjerne og erstatte en vindusvisker. Når en vinduspusser feil, kan det lage riper i glass eller lage dyre skader. Informasjonen i denne artikkelen er rettet mot å hjelpe deg med å fjerne og erstatte en vinduspusser på din Mazda. Du trenger
Tenger
skrutrekker Vis
Nye vindusviskere
Flere Instruksjoner
en

Finn plastdekslene på hver pivot av vindusvisker. Ta skrutrekker og fjern forsiktig. Finn nøttene under plasten. Fjern begge nøtter.
2

Trekk vindusvisker tilbake så langt du kan, akkurat som du ville gjort for å vaske frontruten. Flytt vindusvisker opp og ned flere ganger for enkel fjerning. Legg de gamle kluter side og sjekk på bunnen av frontruten. Der vil du finne plastdeksler. Fjern disse, akkurat som du gjorde de første.
3

Fjern skruene. Som du sette til side de plastdekslene, vil du oppdage om seks skruene på undersiden. En etter en, ved hjelp av skrutrekkeren, fjerne dem alle. På dette punktet, vil du være i stand til å se hvordan vindusvisker er knyttet til motoren gjennom en enkel ball og socket joint. (Erstatt hvis det vises utslitt.)
4

Ta de nye vindusviskere og reversere trinnene du har gjort opp til dette øyeblikket. Før du setter inn de nye armene på, sørge for at kontakten og armen er rene og fri for rusk. Bruk et rengjøringsmiddel beregnet for bremser.
5

Sjekk med en mekaniker for de to første endringene du gjør på egen hånd. Dette vil sikre at du ikke går glipp av noe mens fjerne og bytte ut vindusvisker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70996.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair