Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Ford Taurus Airbag Problemer

The Ford Taurus er et bilmerke synonymt med sikkerhet. 2010-versjonen av Taurus leveres med front-og sidekollisjonsputer standard. Det regnes som en svært trygg bil og ble kalt en "Top Safety Pick" av Insurance Institute for Highway Safety. Imidlertid har Tauruses tidvis hatt noen airbag problemer. Problemer

Mens diagnostisering airbag problemer kan være ganske vanskelig, Taurus sjåfører ofte bekymre potensielle problemer på grunn av unormalt i visningen av airbagen indikatorlampe. Dette lyset har blitt rapportert å blinke av og på mens bilen er i bruk, tilsynelatende uprovosert. Dette kan være som et resultat av problemer med airbag i seg selv eller i bilens indre datasystem. Den mest vanlige og mest alvorlige problemene er svikt i distribusjon av airbagen i tilfelle av en kollisjon.
Årsaker

Airbag problemer med Ford Taurus er anerkjent av feil koder i bilens SRS airbag-systemet. Hvis kretsen styrer utløsning av kollisjonsputene er feilaktig jordet, vil det føre til indikatorlampen å blinke kontinuerlig. Hvis airbag lyset blinker sammen med horn og cruise control indikator, er det også en mulighet for at spiral kabelen i rattet er også jordet.
Repair

Den blinkende lampen advarer mot et problem i selve systemet, og som et resultat deaktiverer utplassering av airbagen. Airbagen vil ikke feilaktig distribuere mens du kjører, men det vil heller ikke distribuere i tilfelle av en kollisjon eller ulykke. Reparasjoner på airbag-systemet består typisk av kode tilbakestilling og feilsøking klokken våren enhet som er plassert under rattet.
Cost

Feste Taurus er airbag problemer kan være moderat dyrt , med de delene som brukes til erstatning faller i $ 200 til $ 400 range, som i 2009, og at arbeidet koster vanligvis i samme prisklasse. På grunn av dette, noen bedrifter som selger bildeler og tilbehør bære brukt airbag-systemer, som er relativt billigere, men fortsatt utføre med kvalitet og presisjon.
Effekter

Kollisjonsputer legge en ekstra nivå av sikkerhet til biler, som arbeider med setebelter og andre sikkerhetsanordninger i bilen for å redusere sjansen for legemsbeskadigelse i tilfelle en ulykke. Mens en defekt airbag systemet ikke presentere nødvendigvis bilen med eventuelle problemer i form av daglig kjøring, kan det sette deg på økt risiko for skade i en krasj. Det anbefales å ha dine kollisjonsputer kontrolleres som en del av rutinemessig vedlikehold og ved første tegn til noen problemer, for eksempel blinkende varsellampene på Taurus-oversikten, for å sikre at du ikke setter sikkerheten i fare.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71384.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair