Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Mercury Villager Problemer

Å gjøre sin debut i minivan-markedet for 1993 årsmodell, var Mercury Villager resultatet av en joint venture mellom Ford Motor Company (luksus divisjon Mercury overordnede) og Nissan. Landsbyboer deler samme plattform med Nissan Quest, og begge kjøretøyene ble bygget i Avon Lake, Ohio, Mercury anlegget. Men mens Quest er fortsatt i produksjon, er landsbyboer ikke. Etter to generasjoner, der innledende livlig salg nosedived, trakk Ford pluggen på landsbyboer i 2002. Store First Generation Problemer

Det vanligste problemet for de første generasjons Mercury Landsbyboere (1993-1998) er motor-relatert. Brennstoffpumper er utsatt for svikt, som kan hindre at kjøretøyet starter. Første generasjon Landsbyboere også lider av defekte injektorer.

Kjøretøy som er utstyrt med bakre klimaanlegget kan oppleve svikt i klimaanlegget kontroll modul. I tillegg til utskifting av moduler, sjekk med forhandleren din for å se om R-134A kuldemedium kan brukes, siden den opprinnelige R-12 kjølemiddel er ikke lenger produsert og kan bli dyrt hvis det blir funnet.
Andre Først generasjons Problemer

Andre førstegenerasjons problemer innebære veivakselen og viftemotor. På noen Mercury Landsbyboere av 1993-1996 modell år, kan veivakselen bryte bak skivene hvis beltene strammes, og på noen 1993 og 1994 biler, børsteholdere må byttes ut for å stoppe viftemotorer fra knirkende og hvining.

Store Annen Generasjons Problemer

På noen Mercury Landsbyboere av andre generasjon (1999-2002), kan dørlåser self-aktivere enten på grunn av vann kommer til ledningsnettet i døren eller dørbryteren å ha for mye lodding. Dessuten kan giret sutre påvises i noen biler når du går mellom 40 til 70 mph, støyen kommer fra den automatiske girkasse skift kabel (det må legges om med en demper installert)
. 1999 Mercury Landsbyboere

Unikt for 1999 Mercury Landsbyboere er svikt i eksosen (EGR) backpressure svinger slangen. Funksjonsfeil kan bidra til økt utslipp. Reparasjon, skjønt, er relativt billig, koster så lite som 20 dollar.
Konklusjon

Mercury Villager var aldri en standout kjøretøy i minivan-markedet, og litt om kjøretøy endret i sine ni års levetid til tross for to generasjoner av produksjon. Men det kan gi en god handel på grunn av lav annenhåndsverdi, får en andregenerasjons landsbyboer ville være det beste kjøp

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71427.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair