Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Plasser en Floor Jack Under en bil

Det fine med å bruke et gulv jack for å jekke opp bilen er dens brukervennlighet. Et gulv jack anvender hydraulikk for å løfte bilen og kan lett plasseres ved et sett av hjul på en eller begge sider av jekken, hvilket gjør det svært allsidig og bekvem. Instruksjoner
en

Park bilen du jekke opp på et flatt, hardt underlag. Jacks er tilnærmet ubrukelig i mykt terreng og fordi de har hjul, kan risikere å skifte mens du jekker opp bilen, noe som er veldig farlig. Hvis du er på en skråning, sørg for å bruke en murstein eller chock for å holde den fra å flytte.
2

Sjekk hjulene på jack din før du begynner. Pass på at alle steiner eller skitt er ut fra undersiden av området for å unngå forskyvning under jekking prosessen.
3

Bruk WD-40 eller et annet smøremiddel for å unngå at hjulene låser seg. Hvis din jack er vanskelig å flytte, posisjonering riktig under kjøretøyet kan være svært vanskelig, avhengig av hvor tung den kontakten er. Større kjøretøy vil kreve større knekt som i sin tur vil veie mer, og uten bruk av hjulene at de er vanskelige å skifte under bilen.
4.

Flytt gulv jack på plass. Rådfør deg med kjøretøy manual for godkjente jekkepunkt. De fleste biler kan bli jekket på utsiden rammen eller tynn leppe rundt bunnen av bilen. Plasser jekken slik at den siden der metallstangen er satt inn mot deg og den siden som vil jekke opp bilen er plassert holdent under den godkjente Jekkpunktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70977.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair