Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bli kvitt mugg lukt i en bil

Mugg avgir en sur, musky lukt som er rett og slett kvalmende. Hva gjør det verre er når du står fast i et lite sted med lukten. Den varme luften fanget i biler forårsaker mugg lukten å øke hvis ikke noe gjøres for å bli kvitt lukten. Mens en enkel spray ikke vil føre til mugg lukten til å forsvinne for alltid, med litt hardt arbeid du kan bli kvitt mugg lukt. Du trenger
Shop vakuum
Rengjøringsmiddel
Cat søppel
Eddik
Søt olje
Bil oppfrisker
Vis flere instruksjoner
1

Finn kilden til lukten. Mugg er mugg eller sopp som vokser i høy fuktighet områder. Normalt mugg er tynt lag med flere farger vanligvis hvite, blå-grønn, brun og svart. Hvis du ikke eliminere kilden til mugg, kan du permanent skade interiøret i bilen din, kompromittere din helse og aldri være i stand til å kvitte seg med mugg lukt.
2

Eliminer kilden luftfuktighet. Når du finne kilden til lukten, undersøke for å se hva som forårsaket det. Visste du lar vinduet ned eller gjør vinduet lekkasje? Hvis det er en lekkasje i vinduet ditt, få det reparert umiddelbart.
3

Rengjør mugg. Støvsug all overflødig fuktighet opp med en butikk vakuum. Deretter bruker et rengjøringsmiddel, for eksempel farge trygt blekemiddel, som vil bli kvitt bakteriene etterlatt.
4

Rens området med eddik spray. Spray stedet hvor mugg var med en eddik vann mix. Sørg for å tørke den med en butikk vakuum eller et håndkle.
5

Plasser en liten beholder med kattesand i bilen. Hvis du plasserer en kopp billig kattesand der mugg var, vil kattesand kunne absorbere mugg duft. Sørg for å plukke bilen kullet opp før kjøring.
6

Drench en bomullsdott med søt olje og legg denne i bilen. Den søte olje vil hjelpe bli kvitt noen forbli mugg lukt.
7

Spray din normal bil oppfrisker. For å få bilen tilbake til normal lukt, bare bruke din vanlige bil oppfrisker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71000.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair