Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan vite om en bil har en OBD-II

Den innebygde elektriske diagnostiske system i bilen kalles OBD-II. Dette systemet av koder bistår skanneren i å sjekke din bil systemer og deres ytelse. Alle biler bygget etter 1996 har en OBD-II om bord. Noen eldre modeller hadde diagnostikk installert som etter-markedet produkter. Disse systemene er ikke alltid gjenkjennelig, men kan bli funnet hvis du vet hva du skal se etter. Instruksjoner
en

Look i usannsynlige steder som i dekselet over gulvet eller under askebeger i eldre modell biler for en forbindelse som ser ut som en munn med to rader med tenner, med 16 mulige poeng av tilkobling. Noen systemer ble plassert under dashbordet. Forbindelsen må plasseres innenfor tre meter av sjåføren.
2

Watch for et lys å blinke på dashbordet som sier "check engine". Dette lyset er vanligvis indikerer tilstedeværelse av en OBD-II scanner.
3

Be mekaniker til å utføre en skanning av elektriske systemer. Hvis han legger ledninger til en datamaskin og mottar data på det, da du mest sannsynlig har en ODB-II scanner. Du kan bare spør din mekaniker også.
4

rifling rundt under panseret vil mest sannsynlig gi deg veldig lite informasjon, siden OBD-II er i en forseglet casing. Se stedet for et klistremerke plassert under panseret som sier bilen er OBD-II kompatibel.
5

Sjekk med California Air Resources Board for en liste over biler som var OBD-II kompatibel før 1996 . Se "Ressurser" for mer informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70948.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair