Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer Coilover Spring Sjokk på en Tacoma

Toyota gjorde unna med torsion bar forstillingen i 1995 med innføringen av Toyota Tacoma. En spiral-over sjokket ble brukt instead.This minsket stivhet av turen for komfort i forhold til lastebiler laget før Tacoma. Den spiral-over sjokk kalles ofte et stag fordi spiralfjæren brettes rundt bunnen av sjokk. Men det betyr ikke legge til styringsgruppen knoke som en strut gjør. Som et stag, må spolen som skal komprimeres for å fjerne støt. Du trenger
Lift
Metric skiftenøkkel sett
Ratchet og metriske socket satt
Hammer
Punch
Coil våren kompressor
Replacement sjokk
Vis mer Instruksjoner
en

Åpne panseret til Tacoma og plassere lastebilen opp på en suspensjon lift. Hvis et gulv jack og jack stå skal brukes, fjern de fremre dekk for lettere tilgjengelighet til sjokk.
2

Fjern den nedre sjokk bolten og mutteren fra den nedre kontroll arm brakett. Bruk en fastnøkkel til å stabilisere hodet på bolten, mens du fjerner mutteren med en skralle og socket. En hammer og dor vil hjelpe bolten ut om sin plass om nødvendig.
3

Flytte til motorrommet og ta de tre øverste sjokk beholde nøtter som ligger på toppen av sjokk tårnet ved hjelp av en Ratchet og socket. Fjern spolen-over sjokket.
4

Bruk en bærbar eller veggmontert kveil /spankulere kompressoren til å stabilisere spolen. Løsne den øverste sjokk senter mutter litt. Komprimere spolen til sjokket Wiggles løs fra øvre og nedre seter. Fjern den øverste sjokk senter mutter. Fjern støt fra spolen.
5

Sett den nye sjokk inn i spolen og juster bunnen spolen kanten til den sittende hakk i bunnen av sjokk. Juster den øvre setet riktig og erstatte den øverste sjokk senter mutter. Stram mutteren ned noen tråder, men ikke stram helt på dette tidspunktet.
6

Slipp spolen /spankulere kompressor på nytt spenning til coil spring.
7

Sett på spolen-over sjokket i den øvre sjokk tårnet og erstatte de tre festemutrene. En hjelper til å holde sjokk i stedet ville være nyttig. Stram de tre festemutrene. Sett bunnen sjokk beholde mutter og bolt gjennom foringen inn i den nedre kontroll arm og stram.
8

Senk Tacoma og stram topp sjokk senter mutter til den når bunnen. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71278.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair