Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å hoppe starte en bil med magnetventil

Hopp-starter en bil med en magnetventil, som er en veksling mekanisme som sender et 12-volts strøm til startmotoren, bør anvendes med forsiktighet. Når bilen batteriet er dødt, kan slå av tenningen føre til en rask klikkelyd. Dette er solenoiden åpning og lukking som den prøver å levere strøm til startmotoren. Hvis spolen er dårlig, vil du ikke høre noe klikke. Omgåelsen magnetventil kan gjøre deg i stand til å hoppe starte bilen, men tiltak er påkrevet. Denne artikkelen forklarer hvordan du gjør det, og tilbyr sikkerhetstips. Du trenger
Startkabler
Stålull eller metall børste
Vernebriller
Heavy arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Locate spolen på bilens elektriske system. Det er vanligvis en liten sylinder eller boksen nær starteren eller batteriet kabler.
2

Finn den primære side av releet med en liten terminal som har en rød eller gul ledning festet til den.

3

Koble til en av de positive (rød) klemmer på startkabler til bilen med godt batteri og fest den til den positive terminalen på den bilen. Den positive terminalen bør ha en rød batterikabel knyttet til den og et plusstegn (+), enten på batteriet terminal eller batteriet boliger på toppen ved siden av terminalen. Bruk børste eller et stykke stålull for å rengjøre terminalene, om nødvendig. Hvis du er usikker på hvilken terminal som er, ikke prøv å hoppe starte bilen.
4

Koble den positive røde klemmen på den andre enden av startkabler til den lille terminalen på relé.
5

Klem den ene enden av de negative (svart) startkabler til bilen med godt batteri og fest den til minuspolen. Den negative terminalen har et minustegn (-) på eller i nærheten av terminalen innlegget
6

Utvide gjenværende negative (svart) klemmen til bilen med det tomme batteriet og klemme det til en metalldel. motoren - vekk fra alle bevegelige deler som vifte belter. En viktig merknad, ikke koble den siste negative klemmen til minuspolen på dårlig batteri som en eksplosjon kan oppstå.
7

Vri tenningsnøkkelen i bilen med det tomme batteriet etter at alle individer har gikk bort fra de åpne Deksler av de to kjøretøyene. Bilen skal starte hvis batteriet ikke er kortsluttet eller brent ut internt.
8

Omvendt trinnene ovenfor for å fjerne startkabler fra de to bilene mens begge fremdeles kjører, tar seg ikke å la Byglingskabel klemmer berører hverandre mens hver ende er koblet til et kjøretøy.
9

Ta bilen til en utdannet mekaniker som kan kjøre diagnostikk på det elektriske anlegget for å fastslå om problemet innebærer mer enn en svake eller døende batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71125.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair