Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Tips for Fjerne Stripped hjulmuttere

hjulmuttere ta juling fordi de er ofte fjernet og erstattet med pneumatiske innvirkning verktøy. Dette kan kompromittere lug mutter utvendig form, noe som gjør det til en utfordrende oppgave å fjerne det med en vanlig stikkontakt. Når trådene blir kompromittert på lug stud, enda et problem utfolder seg for mekanikeren. Den utvendige formen av Lug Nut

Impact våpen gjelder en hurtig på /av hamring bevegelse for å fjerne strammet hjulmuttere. Hjulmutrene er laget av et mykere metall enn virkningen kabelhodet, slik at den sekskantede formen av knasten mutteren kan misdannet etter gjentatte renseprosedyrer. For å komplisere saken, var det mange biler i 1980 og 90-tallet som ansatt krom-avkortet hjulmuttere. Caps kunne ikke motstå virkningen av pneumatikk og vil ofte falle av.
P Det er mange verktøy tilgjengelig for å fjerne misshaped hjulmuttere. Disse verktøyene kan også brukes til å fjerne låsing hjulmuttere - de er designet for tyveri forebygging - dersom spesiell nøkkel som kreves for å fjerne dem er tapt eller ødelagt. Disse socket-lignende verktøy med omvendt fløyter er banket på den kompromitterte lug mutter med en hammer og deretter virkningen pistol eller en breaker bar brukes til å fjerne lug-nut.

Andre metoder kan ansette den neste minste størrelsen socket på samme måte, men dette kan skade kontakten.
Stripped Lug muttergjengene

Når gjengene på en lug mutter har vært cross-gjenget og strippet mot tappen stud, kan fjerne dem være vanskelig. Spesielt hvis lug mutteren sitter i en innfelt aluminium rim. Ofte vil dette kreve bruk av slagbormaskin på lug mutter til den løsner eller bryter slepe stud. Den lug stud og mutter måtte byttes ut.
Hva gjør jeg nå?

Bytt kompromittert lug mutter. Hjulmuttere har bestemte størrelser og spesifikke tråden oppstillingsplass for bestemte kjøretøy, så matchende samme størrelse utvendig hex-hode og gjengestigningen vil være nødvendig. På denne måten samme størrelse socket eller hjulmutternøkkel vil fungere skikkelig neste gang hjulet må fjernes.
P Hvis det lug stud ble skadet i prosessen, kan det enten bli retapped med et trykk og dør eller et rethreader innstilt eller erstattet med en ny lug stud som samsvarer med diameter og gjengestigning av de andre studs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71256.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair