Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke en OBD-II å bli bedre bil Ytelse

Den innebygde elektroniske diagnostiske systemet i bilen din blir brukt til å lokalisere problemer som de oppstår. Når bilens motor lampen lyser, kan du bruke en OBD-II scanner for å finne problemet og løse det tilsvarende. Men du kan også bruke OBD-II for å forbedre bilens ytelse med en god diagnostisk verktøy og relevant, oppdatert programvare. Instruksjoner
en

Bruk en skjerm med den mest diagnostisk skanning mulig å sjekke ut de fleste systemer i kjøretøyet.
2

Finn-motoren banker, og sørg for at ABS bremser Systemet fungerer som den skal. De tjenesteytende koder på OBD-II skanner kan fortelle deg hvor godt bruk er forbruker drivstoff og hvordan individuelle sylindere avfyring. Du kan finjustere overføring skiftet poeng med OBD-II, samt sjekke at spenningen som kommer ut av tenningen.
3

Utnytte en OBD-II scanner når du legger til forbedringer slike som rør og drivstoff brennere for å sikre at du holder deg innenfor gjeldende EPA standarder. Hvis du er ferska med høye utslipp, kan du få en heftig bot eller miste lisensen til å arbeide på biler.
4

Watch for nye kraft-lastere som kommer på markedet, som lar deg justere parametrene i din OBD-II-systemet for større hastighet og ekstra kraft. Siden OBD-II er forseglet i en sak, er spesielt utstyr kreves for å endre programvaren parametere. Bilprodusenter og etter-markedet leverandører arbeider kontinuerlig med disse oppgraderingene, mens du prøver å opprettholde ansvarlige utslipp standarder.
5

Kjøre bil med OBD-II scanner vedlagt. Bruk en innspilling alternativet for å lagre dataene som samles inn under prøvekjøring. Deretter kan du senere gå tilbake og se på resultatene for å finjustere bilen etter dine spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70952.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair