Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Tow a Car Trailer

Noen ganger er du satt i en situasjon hvor du ønsker å taue bilen din. Kanskje du skal flytte ut av staten og må transportere bilen bak bevegelige lastebil, eller kanskje du skal på ferie og ønsker å taue bilen trailer bak din campingvogn. Selv om du bare flytte bilen til butikken og sleper den bak en pickup lastebil, er det noen forholdsregler du bør vite så du ikke ender opp på siden av veien med en utbrent overføring eller, enda verre ennå, ser opp mot himmelen fra din foran vinduet. Instruksjoner
en

Sjekk for å se hvor mye slepet kjøretøyet kan bære. Vanligvis er dette tilgjengelig på produsentens hjemmeside. Du må vurdere ikke bare vekten når du trekker en bilhenger, men også bremser og hjuloppheng av slepet kjøretøyet. En av varemerket reglene for tauing er at tilhengeren og lasten må ikke veie mer enn 75 prosent av slepet kjøretøyet. Bruk alltid et kjøretøy som kan frakte mer enn hva du har i stedet for bare nok. (Se Ressurser for fulle spesifikasjoner på vekt.)
2

Inspiser slepekrok på slep bilen og tilhengeren. Det må være festet på en sikker og vurdert for å trekke lasten på bilen tilhengeren. Det bør være tilnærmet nivå med traileren når hengeren er i plan. Ballen skal være lett smurt for enkel bevegelse under kjøring. Inspiser for rust og endre stikk hvis det er noe viktig. Du må ha sikkerhet kjeder som en backup i tilfelle stikk kommer fra hverandre, men de bør ikke være å dra.
3

Bruk et dekk måler for å sjekke lufttrykket i alle dekkene, både for tilhengeren og for slepet kjøretøyet. Fylle dem opp til det optimale trykket. Bil tilhengere vil ha fire hjul å fordele vekten jevnt, og hver av dem skal være i god stand.
4

Gå til en mekaniker og har bremsene kontrolleres, spesielt på slep kjøretøy. Hvis elektrodene har blitt slitt ned, kan den ekstra vekten av tauet bilen og tilhengeren være nok til å ødelegge bremser eller føre dem til å mislykkes under bremsing på veien. Hengeren kan være nødvendig å ha breakaway bremser, avhengig av statlige forskrifter.
5

Kontroller at tilhengeren er koblet riktig. Du må ha jobbet lys for bremser, blinklys, sikkerhetskopiering og parkering. Avhengig av vekten av tilhengeren, kan du også ha elektriske bremser som styres fra førersetet. Alle disse er vanligvis kablet gjennom en plugg på baksiden av slepet kjøretøyet.
6

Sjekk alle Betegnelser. Disse inkluderer trailer inspeksjon og registrering, merking, hvis din forsikring carrier vil dekke tauet bilen, hvor høyt og bredt, er bobilen, den samlede vekten av tauet bilen, trailer og trekkvognen, og hvorvidt du er pålagt å ha større side og speil. Et kall til ditt lokale motorveier administrasjonskontor kan spare deg for mye sorg.
7

kjøre sakte og forsiktig. Enkelte stater kan kreve en spesiell førerkort for tauing. Vanligvis er fartsgrensen den samme for tauing, men i noen stater, er det lavere. Begynn sakte på kryss og brems tidlig. Gi deg selv tid til å få følelsen for kjøring med tilhenger før kursen inn bytrafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71069.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair