Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Bil Kollisjonsputer

Bil kollisjonsputer redde hundrevis av liv hvert år ved demping hoder og kropper av sjåfører og passasjerer. Når en kollisjonspute distribuerer, og erstatte det er det eneste alternativet tilgjengelig. Dette er en jobb best overlatt til en profesjonell, men hvis du er mekanisk tilbøyelig, kan du erstatte bilen kollisjonsputer i en ettermiddag. Du trenger
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative kabelen fra bilens batteri før du bytter bil kollisjonsputer. Ikke fjerne den negative kabelen kunne distribuere den nye kollisjonspute, forårsaker skade.
2

Deaktiver kollisjonsputen ved å fjerne kollisjonsputen sikringer. Se i dine bileiere manuelle å finne sikringene.
3

Skru rattstammen panel og fjerne airbag boltene på baksiden av rattet. Trekk ut airbag til du ser baksiden og koble ledningene.
4

Plugg den nye airbag inn ledningene og rebolt den tilbake på rattet. Erstatte bilen rattstammen paneler.
5

Bytt passasjer sidekollisjonsputer gjennom hanskerommet eller viktigste dash paneler. Fjern hanskerommet ved å ta av hanskerommet stropper og angre hengslene. Trekk og skru ut airbagen, skyv den ut foran på dashbordet, skyv den nye kollisjonsputen i og rewire og rebolt det.
6

Sett hanskerommet eller dash paneler sammen igjen. Koble ut sikringene i sikringsskapet panel og den negative kabelen på bilbatteriet og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70938.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair