Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner du klokke fra en BMW

Alle bildeler kan trenge å bli oppdatert, erstattet eller fast fra tid til annen, og ofte er det lett å gjøre små reparasjoner selv. Hver bil er litt annerledes, men konseptet er det samme for alle typer bil. Skifte klokken i en BMW er i utgangspunktet den samme prosessen uansett hvilken modell du har, dashbordet konsollen vil være litt annerledes basert på år og modell, men de generelle retningslinjene for å fjerne disse brikkene er de samme for de fleste BMWs. Det flotte er at disse reparasjonene bruke grunnleggende verktøy og tar bare et par timer å fullføre. Du trenger:
skrutrekker
Reservedeler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern midtkonsollen stykke. Midtkonsollen stykke på de fleste BMWs har tilstøtende tre panel sidestykker som må fjernes før du kan fjerne midtkonsollen stykke, så åpne hanskerommet. Den indre dekselet holdes oppe av tre skruer og en klinke, fjern disse og deretter senke den indre dekselet for å eksponere tilgang til baksiden av tre panel
2

Fjern de fire nylon skruene som holder lavere. beige panel stykke, etterfulgt av de fire nylon skruene som holder tre panel stykke. Trekk forsiktig panelene av, er forsiktig med å ikke bøye panelene.
3

Finn og fjern de to skruene under koppholderen og OBD-porten. Disse vil være vanskelig å se, slik at du kan bare måtte føle for dem. En vil være en Torx, og man vil være en Phillips. Lag et notat om hvilken som er hvilken, slik at du kan huske når du setter det sammen igjen. Det vil også være to klemmene, så når du trekker området løs, være sikker på ikke å slå dem bak dashbordet.
4

Fjern de siste fire skruene som holder metallramme. To vil være på venstre side, vil man være på nedre høyre enten under eller i koppholderen, og den siste er bak OBD-porten.
5

Trekk rammen ut ca 20 grader fra høyre side. Du skal nå kunne få tilgang til ledningene til kontroller for radio, klokke og air condition.
6

Nå armen gjennom denne tilgangen området og finn klippene holder klokken.
Side 7

Trykk de to klippene sammen og klokken vil komme fram.
8

Koble ledningen kontakten og fjerner klokken stykke. Erstatte med ny klokke og koble til ledningene.
9

Sett klippet faner på plass og skyv rammen tilbake på plass.
10

Trekk til alle skruene tilbake på plass i motsatt rekkefølge og justere panelene på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71040.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair