Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvor å selge bildeler

Bildeler kan bli dyrt. Noen ganger nye reservedeler koste så mye at folk velger å kjøpe brukte deler i stedet. Salg av brukte bildeler kan putte penger i lomma mens du sparer penger til noen andre. Før du tar en gammel bil til søppelplass, er det en god idé å selge så mange arbeider deler som du kan for å maksimere mengden av pengene du får fra kjøretøyet. Instruksjoner
en

Legg inn en annonse i din lokale handelen publikasjonen for å kunngjøre hvilke deler du har tilgjengelig. De fleste kommunene har en "Thrifty Nikkel" eller lignende publikasjon, der du kan plassere gratis annonser om varer for salg. Fordi det koster deg ingenting å bære annonsen, har du ingenting å tape ved å liste dine deler i publikasjonen.
2

Plasser en annonse i lokalavisen for å la publikum vite at du har deler for salg. Fordi en avisannonse vil koste penger, bør du målrette den til den dagen som har det høyeste opplag. Dette er vanligvis den helgen utgaven. (Se Ressurser under linken til The Paperboy, som vil tillate deg å identifisere alle aviser i ditt område.
3

List bilen deler på Craigslist. Craigslist lar deg legge inn rubrikkannonser på nettet og gratis. Craigslist kan du også legge ved bilder til oppføringen din, slik at du kan vise et perspektiv kjøperen at bilen deler er rene og i god stand.
4

Bli med Just Parts nettsted (se Resources nedenfor). Just Parts er en online markedsplass som matcher kjøpere og selgere av bildeler og selv hele useriøs biler. være medlem av dette nettstedet kan bidra til å matche deg med en kjøper hvor som helst i landet som er på jakt etter den eksakte bilen delen som du har. Bryte ned de geografiske barrierer gir deg tilgang til et nytt publikum av potensielle kjøpere, og gjør det mye lettere å selge bildeler.
5

Ring lokale Skraphandlere å spørre om deres politikk på å selge arbeider bil deler. Skraphandlere vanligvis kjøpe hele biler og lar det være opp til enkeltpersoner å fjerne de delene de trenger. Men noen vil kjøpe individuelle deler så lenge de er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71023.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair