Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Riktig Out ​​of Round Tire Felger

Føler rumling fra bilen kan bety mer enn bare en veldig sterk motor. Nei , kan det oppstå en ut av runde dekk problem , også kjent som en runout . Et dekk eller felg blir ofte ute av runden når rulle fra en bøyd rim eller ujevn slitasje på slitebanen . Korrigere et slikt problem er vanligvis best overlatt til fagfolk. Instruksjoner
en

Tilbake til mekaniker hvis du nylig har hatt nye dekk installert eller andre dekk vedlikehold. Noen ganger ut av runde dekk problemer kan være forårsaket av feil på dekk .
2

Ta bilen til en profesjonell til å balansere alle fire hjul. Dette hjelper lokalisere finne og rette opp en mild ut av omg problem . Rebalansere dekkene regelmessig som slitebanen slites for å sikre at vekten av bilen er jevnt fordelt .
3

Skift eller reparere den fornærmende dekk . Alvorlig ut av runde problemer er dyre å reparere . Det er ofte billigere å skifte dekket enn å prøve og omforme ut av runde dekk .
4

Bruk såpevann for å se etter en feilplassert dekk . Luften ut av dekkene , presse kantene vekk fra felgen. Hell såpevann på felgen , på innsiden av dekket. Reinflate dekket til 85-90 PSI og deretter la luften ut til ønsket trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70991.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair