Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å bestemme hvor du reparere en bil Transmission

Transmission reparasjon er sannsynligvis den mest risikable og utnyttende av alle bil service og reparasjoner. I tillegg til å være en veldig dyr, større reparasjon, er det blant de vanskeligste breakdowns å diagnostisere samt å være en av de vanskeligste reparasjoner med høyest sannsynlighet for å mislykkes etter reparasjon. En overføring overhaling vil holde bilen av veien for en hel uke eller enda lenger. Instruksjoner
en

Network med dine venner, kollegaer og andre bil service selskaper som du er kjent for å bestemme hvor du skal ha din overføring reparert. Ikke nødvendigvis ta ordet av noen for noe, men prøv å få en god leder eller en referanse som utgangspunkt.
2

Slå opp et godt prospekt i Better Business Bureau database gang du har en profesjonell som er sterkt anbefalt. Hvis det er enda en klage, telle dem ut. Hvis de er medlem i god stand med ingen klager, er deres omdømme trolig pålitelig. Tving deg selv til absolutt holde seg borte fra enhver bedrift du ikke vet noe om. Parker bilen og leie en ubestemt tid før rushing til en overføring reparasjon.
3

Unngå alle de nasjonale og lokale kjedebutikker, store bedriftskunder butikker og bil forhandlere bortsett fra i tilfeller hvor bilen din er under fabrikkgaranti. De beste butikkene har en eier som overvåker nøye all produksjon.
4

Tenk brukervennlighet og pris. Tenk på hva du er villig til å bruke. Jo større din investering, generelt lavere risiko. En bilforhandler vil rett og slett bytte ut girkasse med en fabrikk pre-eide enhet og en solid garanti. Dette vil koste 25 til 50 prosent mer, og vil være samlet en anstendig, men ikke optimal verdi. Mange mindre butikker vil gjøre en tilsvarende erstatning med en nasjonal garanti med en litt bedre overføring for en litt høyere pris.
5

Reflekter over hva som har skjedd nylig før du tar bilen til en overføring eller generell verksted . Hvis du nylig har hatt overføring væske og filter skiftes, kan problemet være relatert til det. Sett i filteret i bakover eller kobler en ledning eller kabel uhell kan føre til overføring til funksjonsfeil. Andre reparasjoner kan ha en eller annen måte forårsaket symptom oppstår.
6

Besøk en butikk du mener er anerkjente og diskutere overføring symptomer med eieren av butikken. Hvis du ikke snakker med eieren, er du antakelig i feil butikk. En virksomhet du ønsker å håndtere vil ha noen tilgjengelig for å diskutere problemet med deg fornuftig og profesjonelt, så han vil prøvekjøre bilen. Sørg for å fortelle ham om noe som har skjedd nylig. En god butikk vil se etter noen enkle justeringer som kan gjøres, så fortelle deg å kjøre det på en annen dag for å se om det løste problemet.
7

Vær forberedt på å si nei assertively til alle som tilbyr å trekke bilen inn i en bukt raskt og ta en titt før diskutere det med deg og ta en prøvetur. Dette er et sikkert tegn på at du blir manipulert inn i en unødvendig reparasjon. Overføring butikker er beryktet for å trekke pannen eller hele sendingen og tar den fra hverandre før du vet hva som skjer. De tilbyr å sette det sammen igjen for fri og la deg gå, men når deler begynner å komme seg, du har ikke noe annet valg enn å la dem gjøre jobben.
8

Bestem slutt på en butikk som tilfredsstiller alle krav og har et godt rykte. Kvaliteten på deres utførelse og komponenter vil være øverste skuffen, og prisen vil være overraskende lav. Behandlingstid vil være under en uke, og det vil være en 18-måneders, 18 000-mile garanti på deler og arbeid. De vil ikke være i en hast for å få deg i, og du kan selv nødt til å vente med å få en avtale for å starte arbeidet. De vil leve opp til sine ord på alle punkter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70990.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair