Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Bolter Når trådene er Stripped

Skade på tråder oppstår når låsen er cross-gjenget, over-strammes, eller ofte inn og fjernes fra gjenget hull. Bytte ødelagte gjenger med en gjengeinnsats lar deg re-træ hullet og ikke endre størrelsen på den opprinnelige låsen. En gjengehylse har to sett med tråder. De ytre trådene benytte seg av grunnmaterialet, og de indre gjengene matche de ødelagte gjenger. Standard drill og trykk størrelser tråden grunnmaterialet å godta gjengeinnsats. Noen spesialiserte installasjon verktøy som kreves for å installere gjengeinnsats kommer med innsatsen kit. Du trenger
Drill
Drill bit satt
gjengeolje
Vernebriller
Tap satt
Tap tee-håndtere
Magnetic retriever
Clean rag
gjengeinnsats kit
Tråd lås
Vis flere instruksjoner
en

Finn riktig borekrone og trykk størrelse fra diagrammet som følger med gjengeinnsats kit.

2

inn og fest boret i chucken av bormotor.
3

Påfør tappe væske i gjengeboringen og inn på borekronen.

4

Plasser boret i hullet, med boret innrettet rett med hullet. Legge litt press på drillen, direkte i tråd med borekronen. Bore ut de ødelagte gjenger, mens iført vernebriller.
5

Sett riktig størrelse benytte seg av tee-håndtaket. Stram tee-håndtaket for å feste kranen. Coat kranen med å tappe væske.
6

Hold springen rett med hullet, slå trykker klokken for å træ hullet. Når kranen binder, slå trykker mot klokken en halv omdreining, og deretter fortsette å tappe hullet. Løpe tappe til bunnen av hullet. Ikke over-forlenge trykk, eller kranen kan brekkes innsiden av hullet. Snu tee-håndtaket mot klokken for å fjerne trykk fra nå gjenget hull.
7

Sett den magnetiske retriever i den nylig gjenget hull for å fjerne metallpartikler. Fjern retriever fra hullet og rengjør spissen med en ren fille. Gjenta prosessen inntil hullet er helt fri for løse metallpartikler.
8

Påfør tråd-lås til gjengeinnsats.
9

Installer gjengeinnsats per produsentens installeringsinstruksjonene.
10

Tråd bolten i hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71438.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair