Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Pertronix ignitor Problemer

Opprinnelig kjent som Per-Lux i 1962, har Pertronix tenninger alltid vært på cusp av elektroniske automotive konverteringer. Enduring sin rettferdige andel av birthing smerter gjennom de første årene, kom Pertronix til sin rett i de tidlige 70-tallet med introduksjonen av ignitor Conversion Kits. Disse pakkene tillot brukere å erstatte sine bilens svake og upålitelige pek-og-kondensator tenninger med moderne elektroniske komponenter, bidrar til å innlede en ny æra for ytelse og bildesign hele verden. Ignitor Components

Tennapparat system erstatter distributørens interne trigger og spenningsreguleringssystem med en magnetisk Hall effekt sensor og elektronisk modulator. Fordelene ved dette system er dets mangel på bevegelige deler og påfølgende pålitelighet, samt sin evne til selvstendig styre timing og bor (hvor lenge spolen tilbringer lossing på enkelte plugg ledninger). Denne type system er svært lik GMs HEI distributør, men beholder distributørens lager ytre.
Misfiring Problemer

Etter ettermontering en tenner til deres lager poeng system, har noen eiere kommet til den feilaktige konklusjonen at det ikke fungerer. Kort tid etter installasjonen, vil motoren begynne å bukk og feiltenning, som fører til en flom av forbannelse og timer med frustrasjon, etterfulgt av eventuell re-installasjon av aksjen poeng. Det var faktisk litt tid før ingeniører oppdaget hvorfor dette ettermontere jobbet på noen motorer og døde ingloriously på andre.
Coil Overoppheting

Siden Pertronix ble opprettet for å levere en stor mengde av spenning i en kort tidsperiode, er det ikke nødvendig oppholdstiden for eldre systemer. Som sådan, kan det noen ganger føre til overoppheting av lager tennspolen, som ikke var konstruert for å slippe ut så raskt. Det er spolen manglende evne til å overføre kraft raskt nok som fører til overoppheting og påfølgende funksjonsfeil.
Grunnstøting
p Hvis du er sikker på at aksjen spolen vil arbeide med Tennapparat , sjekk tilkoblingene. For å lade så raskt som mulig, kan spolen krever en bedre jord (negativ batteri tilkobling) enn det hadde lager, så rent og korrosjons-kontakter er et must. Hvis kontaktene dine er fine, vurdere å kjøre en heavy-duty jordkabel rett fra coil-mount til den negative terminalen på batteriet.
Bytt Coil

gang du blir lei av å fikle med din 40-åringen tennspolen, vil du mer enn sannsynlig bestemmer seg for å erstatte det. Pertronix tilbyr en rekke lager-vises sløyfer for anledningen, men praktisk talt alle moderne canister-type spiral vil gjøre jobben. En aksje 1980 Ford F-150 spole vil fungere, men du bør kanskje vurdere å bruke de ekstra $ 30 for en høy ytelse ettermarkedet enhet. Hvis du er bekymret lager utseende, en $ 2 kan av svart spraymaling bør se dine behov. Prisene er fra og med 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71437.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair