Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en CV på en S10

Skifte en CV (konstant hastighet) joint (også kjent som en halv aksel) på en Chevy S10 er ikke en reparasjon anbefales for den uerfarne som ønsker å være mekaniker. Det er ikke å si at noen med teknisk kompetanse kunne ikke finne ut hvordan du utfører utskifting av en CV aksel i oppkjørselen sin, men arbeider ut av bakken på gulv knekt uten pneumatikk (med mindre du har en luftkompressor) er ikke måten mange ville gå om å takle dette prosjektet. Hvis dette er noe du tenker på å prøve for første gang med håndverktøy i oppkjørselen, beste ønsker til deg. Du trenger
Car lift
Vernebriller
Air kompressor med luftslange
1/2-inch stasjonen pneumatisk pistol
1/2-inch stasjonen socket satt
Air skralle
Dikes
Hammer
3/8-inch hex hodet 3/8-inch stasjonen male adapter
lirke bar sett (liten til stor)
Box end /åpen ende kombinasjon hånd skiftenøkkel sett
36-mm 1/2-inch stasjonen socket
Drain bøtte
strikken
C klemme
Momentnøkkel
Vis flere Instruksjoner
Hvordan erstatte en CV Joint på en S10
en

Ta på vernebriller. Med S10 på en heis opp til ca hoftehøyde, fjerne slepe nøtter og dekk med pneumatisk pistol og en stikkontakt.
2

Fjern kalipperens boltene med luft skralle og en 3/8- inch hex head male adapter. Lirk bøylen med en liten lirke bar og støtte til rammen ut av veien ved hjelp av en strikk ledningen. Elektrodene vil forbli intakt med bøylen.
3

Styr låsepinner i øvre og nedre kuleledd og lirke dem ut med et par av diker. Fjern de øvre og nedre kuleledd hjulmuttere ved hjelp av en hånd skiftenøkkel. Bryte dem fri med boksen slutten side og deretter snu over til den åpne enden for å få fart på sakene.
4

Fjern hub peiling mutteren med pneumatisk pistol og et 36 mm-kontakten. Ta av skiven.
5

Trykk på spindelen i CV aksel med hammeren til den begynner å bevege seg.
6

Separat tilkobling av knoke fra kuleleddene hjelp av hammeren for vekselvis å hamre mot det øvre og nedre bærearmer inntil det løsner. Knoke vil falle ned noen når det skiller, men tie rod slutten og CV joint spindel bør fortsatt holde den på plass.
7

Place avløpet bøtte under transaksel der CV joint går den.
8

Rekruttere en tech eller en venn til å manipulere knoke mot baksiden av S10. Manipulere spindelen av CV joint ut av navet på knoke. Plasser en stor lirke bar på innsiden av CV joint og lirke den ut av transaksel. (I noen eldre modeller, kan CV skaftet har en flens og seks bolt tilkobling til transaksel. I så fall fjerne boltene og deretter lirke den ut.) En liten bit av væske vil renne ut av sammenhengen fra transaksel og forhåpentligvis i avløpet bøtte.
9

Installer den nye CV joint til du hører at det klikker inn i transaksel. Sørg for at underlaget er flush. Manipulere knoke og hub for å passe over spindelen i CV joint sørge for å justere splines.
10

Har din tech /venn manipulere knoke tilbake på øvre og nedre kuleledd og erstatte hjulmuttere er nok til å holde knoke. Stram hjulmuttere og erstatte låsepinner.
11

Sett vaskemaskin og hub peiling mutter med pistolen. Stram til den når bunnen. Snu CV joint for hånd for å sikre at det er å snu riktig.
12

Sett bøylen over rotoren. Du vil kanskje trenge C klemmen å trykke bøylen stempelet innover akkurat nok til å komme over rotoren. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må fjerne putene å gjøre det.
13

Bytt kalipperens boltene med skralle og adapter.
14

Sett på hjulet og slepe nøtter og dreiemoment til hjulmutrene til 100-fots pounds med momentnøkkel.
15

Fjern avløpet bøtte og senke S10.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71078.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair