Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Infiniti Q45 Problemer

Eksportert 1990-2006, var Q45 flaggskipet kjøretøyet av Nissans luksus linje, Infiniti. Den Q45 var sporty og performance-basert, men likevel spekket med funksjoner som er karakteristiske for luksusbiler. Selv om det var aldri en salgssuksess, var Q45 den første japanske bak-stasjonen luksusbil til å konkurrere mot de europeiske sports sedan. Første generasjon (1990-1996)

Engine steiling er et vanlig problem med Infiniti Q45 første generasjon av biler. Dette kan ofte repareres ved å stramme forbindelsen på air-flow meter. Eiere av de første to eller tre modell-års kjøretøy kan oppleve motor knocking, som kan løses ved å tie-innpakning ASCD kabelen til braketten nær brannmur. Den skjøre radiator filler halsen ble revidert etter 1992, og motoren vibrasjoner kan korrigeres med utskifting av to motorfester og motoren-kontroll datamaskin.
Andre generasjon (1997-2001)

En utbredt problem med andre generasjon Q45 er viftemotor, som kan gjøre nynner og /eller tikkende lyder. En revidert isolator dekke kan løse problemet. 1997 og 1998 kjøretøy har vanlige problemer med beholderen vent regulatoren, den svikt som kan føre til at "Check Engine" light å gå på. Total, skjønt, andre generasjon Q45 biler er et steg opp i pålitelighet fra de første modell år.
Tredje generasjon (2002-2006)

Problemer med tredje generasjon Q45 er relativt små, og for det meste kosmetiske. Noen kjøretøy kan ha tidlig ruster langs døren hems, og de plastbrakettene fester bak solskjerm kan brekke lett. Men er det mulighet for å erstatte frontlys reaktorer hvis de HID nærlys slutte å jobbe -. Inkludert noen deler av motoren (talje, og dens brakett og belte) når det begynner å produsere støy
Mest pålitelige Q45s

Q45s i tredje ledd, spesielt 2003-2006 år, ville være de i best form, og den mest verdig anbefaling. Dette er fordi de er den nyeste versjonen, har møtt til fordel for historien, og er mer sannsynlig å ha mindre problemer enn sine forgjengere.
Minst pålitelige Q45s

Eldre Q45s, selvfølgelig, med mindre de er omhyggelig vedlikeholdt, vil tendens til å ha mer problemer enn oppføringene i senere år. Vær også litt skeptisk til debut modeller av hver generasjon (1990 for første, 1997/1998 for den andre, og 2002 for den tredje), som de pleier å ha noen feil vanligvis strykes ut med påfølgende oppføringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71393.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair