Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Honda Fit Problemer

Referert til som Honda Jazz i Japan og Europa, fem-dørs subcompact hatchback kjøretøy ble introdusert til USA i 2006 for 2007 årsmodell. Med et kompakt ytre utseende, har den æren av å være romslig på innsiden. Videre ble det utformet som økonomisk, men likevel sporty. Honda Fit ble redesignet for 2009, og dermed initiere bilens andre generasjon. Kollisjonsputer foran

Noen 2007 Honda Passer har allerede hatt problemer med tidlig korrosjon på ledningsnettet for beboer detection system (ODS) og beboer stilling detection system (opds). Dette er fordi de to systemer kjører under teppet på førerens side gulvbordet, som gjør dem utsatt for salt. Under snørike vintre, dekket snøen sko smelte og vannet kan trenge inn i teppet, og dermed nå frem til selen. Korrosjon kan gjøre ledningen ryke og føre til SRS (Supplemental Restraint System) indikator for å belyse. Dette kan forhindre at bilens kollisjonsputer å distribuere i tilfelle av en bilulykke. Forhandlere kan inspisere og erstatte selen gratis.
Feil Kontaktinformasjon

Noen Honda Passer kanskje har feil kontaktinformasjon for bilsikkerhet hotline for National Highway Traffic Safety Administration. Eiere kan kontakte Honda å sende dem riktig informasjon, og med instruksjoner for å sette kortet inn i "Rapportering Safety Defekter" delen av bilens manual.
Engine

i kaldt vær måneder, kan bruke motorvarmer forvirre Fits drivverket kontroll modul (PCM). Dette skjer når den sammenligner den inntakslufttemperatur med det av motoren. Dette kan løses ved å omprogrammere PCM.
Seat

Noen 2007 Honda Passer kanskje har et problem med passasjersetet flytte frem og tilbake på grunn av en frakoblet kabel. Dette kan være koblet på igjen, eller erstattes hvis det er uopprettelig skade.
Konklusjon

Tatt i betraktning at de eldste Honda Passer ble produsert i 2006, har det vært relativt få problemer rapportert angående kjøretøyet. 2007 Passer tendens til å ha de fleste problemer på grunn av dem være en del av debut oppføring. Etterfølgende oppføringer i bilen generasjoner tradisjonelt løse feilene stede i sine forgjengere. For nå, ville den aller nyeste modellen i år være veien å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71392.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair