Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte et bilbatteri kabel

Når en bil ikke vil starte, kan du vanligvis skylden for batteriet. Et batteri kan ha noen ting galt med det som ikke vil tillate det å holde en belastning, eller tilkoblingene til batteriet kan være defekt. Følg disse trinnene for å skifte bilbatteri kabler for en nettverkstilkobling med god kvalitet og for å få bilen tilbake på veien. Du trenger
Wrench setPliers
Vis flere instruksjoner
en

Merk din modell, år og gjøre. Kjøp en positiv og negative batterikabelen på ditt lokale bilverksted butikken til bilen din.
2

Fjern den røde positive kabelen og svart negative kabelforbindelser fra batteriet med en tang og en skiftenøkkel.


3

Følg den svarte kabelen til den andre enden. Det vil være koblet til rammen av bilen med en bolt. Bruk riktig størrelse fastnøkkel til å skru bolten. Hold på bolten og fjern den svarte negative batterikabelen.
4

Følg den røde kabelen til den andre enden. Det vil være koblet til bilens starter. Bruk riktig størrelse fastnøkkel til å skru bolten. Hold på bolten og fjern den røde positive batterikabelen.
5

Få den nye røde positive batteri kabelen og skru bolten gjennom den flate eyelet enden av den nye kabelen på bilens starter der den gamle kabelen pleide å være festet.
6

Få det nye svart negative batterikabelen og skru bolten gjennom den flate eyelet enden av den nye kabelen på bilens ramme der den gamle kabelen som brukes til å være festet.

7

Fest den nye røde positive batterikabelen til den positive innlegg på batteriet og skru det fast med tang og en skiftenøkkel. Fest det nye svart negative batterikabelen til den negative innlegg av batteriet og skru det fast med tang og en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71064.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair