Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Bondo

Bondo er et utmerket reparasjon produkt som er mest kjent som en sparkel for rustne eller bulkete biler, selv om det kan brukes på andre elementer. Den kan brukes på en rekke forskjellige overflater, fra tre til metall til glassfiber, og kan brukes til å endre utseende av datamaskinen tilfeller, eller for å reparere sprekker eller hakk i dem, så vel. Det er en epoxy består av to separate materialer som er blandet sammen og brukes på varen din. Bondo er lett formet når det er vått, men tørker veldig vanskelig å gi et solid reparasjon til selv de mest ødelagte overflaten. Du trenger
Bondo
Paint pan
Sparkel
Sander
Sand papir
Ansiktsmaske
Vis flere instruksjoner
1 < p> Rengjør området der du skal søke på Bondo. En ren overflate er avgjørende for et solid plaster.
2

Plasser en bit av Bondo i lakken pan. Du må jobbe med Bondo i små grupper, så en to-tommers delen av Bondo er rikelig.
3

Åpne herder og sette en stripe langs toppen av Bondo din. Bland dem sammen godt. Riktig blanding er viktig for å få Bondo å stivne opp.
4

Scoop blandingen opp med sparkel og bruke den til overflaten din. Du må jobbe fort som Bondo vil stivne raskt.
5

Fyll i overflaten din helt, spre Bondo så jevnt som mulig. Husk å fyll ut kantene godt å holde fuktighet fra siver henhold Bondo din.
6

La din Bondo å stivne i ca 45 minutter. Dette bør være nok av tid for den å stivne helt. Hvis det fortsatt er myk etter en time, gjorde du ikke legger nok herder til blandingen.
7

Sand din Bondo med medium sandpapir. Bruk en ansiktsmaske som du ikke ønsker å inhalere partiklene i Bondo. Kjør sandpapir over hele overflaten av Bondo for å jevne ut de store rygger i din overflaten så mye som mulig.
8

Endre sandpapir til fin grus og finish sliping din overflaten. Kjør hendene over overflaten som du sand for å sikre at du får en helt jevn overflate.
9

Tørk overflaten ren med en fuktig håndkle. Du ønsker å fjerne alle spor av Bondo partikler fra overflaten før du prøver å male det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71013.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair