Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en låst Steering Wheel på en Dodge Neon

Din Dodge Neon kan ha et ratt lås, konstruert for å hindre noen fra å dreie hjulet med mindre tenningsnøkkelen er på plass. Denne funksjonen er både brukt som et anti-tyveri tiltak og for å hindre folk (som barn) fra å spille med på rattet når du ikke rundt. Noen ganger kan du ved et uhell låse rattet uten å vite det, og kan bli overrasket når du kommer tilbake til bilen din og kan ikke vri rattet. Du trenger
Dodge Neon
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Lås rattet ved å rotere det halvveis mens motoren er i drift. Ta ut nøkkelen etter å ha slått av motoren og riste litt på rattet til du kjenner låsen engasjere.
2

Slipp rattlåsen ved å sette inn tenningsnøkkelen og starter motoren. Hvis du ikke kan enkelt starte bilen, ikke tvinge den.
3

Hold nøkkelen i tenningen og riste litt på rattet til venstre eller høyre til låsen løsner og du kan starte bilen. Hvis du låste rattet ved å vri den mot venstre, må du slå den mot venstre for å låse rattet. Hvis du slo av hjulet til høyre, må du slå den mer mot høyre for å låse rattet.
4

Pass på at bilen er i parken. Hvis du ved et uhell ikke sette bilen fullt ut i parken, kan det ikke starte.
5

Ha en mekaniker fjerne dreiemoment lås, som finnes under rattet og rattet maskinvare. Dette vil hindre låsen fra å engasjere seg permanent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71081.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair