Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Ford Expedition Tin Problemer

Gjennom årene har Ford Expedition eiere rapportert om en rekke problemer med defroster i denne bilen. Ofte problemene fører til en felles årsak, men feilsøking er komplisert. Ford eiere bør forstå hvordan klimaet kontrollsystemet fungerer før hoppe til konklusjoner. Når et problem er klart identifisert, er profesjonell service på bilen ofte nødvendig. Misforståelse

Mange eiere mistenker defroster problemer for operasjonen som faktisk kjører riktig. For eksempel mater Expedition avriming mekanismen ofte luft gjennom en del av air condition-systemet, gir det som synes å være kul AC. Brukerne er tidvis forvirret med hensyn til hva slags luft som bør faktisk slippes ut fra defroster og antar at dette er en feil. Men gjør avriming system justeringer basert på en rekke kriterier, og kan gjøre det bra uten den samme konsekvent atferd.
Symptomer
p Det er to legitime primære problemene forbundet med den defroster i Ford Expeditions, selv om en rekke andre, mindre vanlige problemer har også blitt rapportert. Den mest utbredt tilstand knyttet til feil type luftstrøm emitting fra defroster, eller defrosterdyser feil fremsette luft forutbestemt for andre områder av kjøretøyet. På grunn av måten en Expedition fungerer avriming, er en profesjonell vurdering ofte nødvendig å avgjøre om det faktisk er et problem. Også vanlig er bakre defroster feil forårsaket av krets svikt.

Modeller

Eiere rapportere defroster-relaterte problemer på Ford Expeditions fra noen år. Modeller siden 1990-tallet jevnlig vises i eieren klager angående tine problemer, eller relaterte problemer å tine vents. Selv om disse ulike funksjonelle mangler påvirker hele ekspedisjonen linje, de 2005 modellene har den høyeste forekomsten av dokumentert krets svikt. Ford har aldri utstedt en formell tilbakekalling for en avriming problem, men så eksakte antall berørte biler er ukjent.
Vacuum System

En vanlig kilde for tine-relaterte problemer i vade ekspedisjonen er det vakuum linje som fører til avriming systemet. Lekkasjer i denne linjen og tilhørende slanger kan skape en rekke problemer. Hvis luftstrømmen skifter mellom åpningene og den varmetrådene ved akselerasjon eller annet press plassert på motoren, er denne ytterligere tegn på skade i vakuumsystemet. Vakuum linjene kan testes med en vakuumpumpe for å verifisere eventuelle skader.
Reparasjon

Ethvert forsøk på å feilsøke problemer med vakuum system bør håndteres av kvalifisert personell bare. Motorene i Ford Expeditions, som regulerer avriming mekanismen, kan være utfordrende å jobbe med. Mens årsaken til defroster problemer kan til slutt vise seg å være en enkel en, ankommer en riktig diagnose innebærer en detaljert forståelse av viftemotor engineering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71423.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair