Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Infiniti G35 Coupe Problemer

The Infiniti G-serien har blitt produsert i perioder siden 1991 av den japanske bilprodusenten Nissan Motor Company. Mellom 2003 og 2007 ble G35 tilbudt som en to-dørs coupé å kompliment firedørs G35 sedan. Noen små endringer ble gjort til G35 coupe for 2005 årsmodell, men ellers er det stort sett forblitt uendret over sin fem års produksjon kjøre. Til tross for en sterk pålitelighet rating, har G35 coupe vært utsatt for visse problemer som eiere og potensielle kjøpere bør være klar over. Bremsen

En av de vanligste siterte problemer med G35 coupe involvere bremsesystem. Eierne har opplevd bremseklosser som krever hyppig utskifting, eller begynne å produsere for mye støy selv når de er langt fra slitt. Dette skyldes blant annet når G35 ble endret for 2005 årsmodell, når større bremseskiver og mykere pads ble brukt. Dette ble gjort som svar på klager fra kunder om brems støy, men resulterte i et bremsesystem som krever hyppigere vedlikehold som de mykere pads slites ned raskere.
Håndtering

Et annet vanlig problem med G35 coupe er dens håndtering. Mens tilbys med en valgfri sport-avstemt fjæring, har mange G35 eierne hadde problemer med å kontrollere den G35 er rikelig med kraft i vinterforhold. Dette skyldes bilens bakhjulsdrift konfigurasjon. Noen sjåfører har funnet vinterdekk noe effektivt i å løse dette problemet. G35 coupe brukt en standard bremseassistent systemet med blokkeringsfrie bremser, men manglet noen avansert system som antispinn eller elektronisk stabilitetskontroll.
Safety Tilbakekalling

Den G35 coupe har vært involvert i flere sikkerhetsrelaterte tilbakekallinger fra Infiniti. En slik tilbakekalling skjedde i 2002 da 36.000 biler ble tilbakekalt fordi de ikke inneholder tamper-proof hodelykt dekker. I 2003 ble 60.000 biler tilbakekalt på grunn av en defekt bremselys bryteren som kunne hindre stopplysene fra opplysende. En 2006 husker behandlet ettermarkedet frontlykter fra AAI Motorsports som ble installert på enkelte 87000 Nissan biler og manglet føderalt mandat sidereflektorer.
Other Tilbakekalling

Andre minnes av G35 coupe ble vedtatt for å ivareta mekaniske problemer som ikke er direkte knyttet til bilsikkerhet. I 2002 ble 18.000 biler tilbakekalt for et problem med bensinpumpe slanger spesielt utsatt for å komme løs og lekkasje drivstoff. En 2003 tilbakekalling at målrettet 630.000 biler ga forhandlere en sjanse til å erstatte defekte kretskort som var sannsynligvis resultere i en "service-motoren snart" varsellys. Nesten 200.000 biler ble tilbakekalt i 2005 for utskifting av drivstoff filler slanger som ble funnet å være sprukket.
Generelle problemer

En annen gruppe av problemer med Infiniti G35 coupe involvere generelle mangler som nevnt av drivere og bilbransjen kritikere. Den seks-trinns manuell girkasse er tilgjengelig på senere G35 coupe modellene ble ansett clunky og vanskelig å use.In tillegg var det indre av bilen gjenstand for en viss kritikk. Interiør kontroller kan være utfordrende å lære å operere og det var den ekstra bruk av mindreverdig byggematerialer. G35 coupe har også bee sitert for sin mangel på takhøyde, som var faktisk flere inches mindre enn det som tilbys i G35 sedan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71408.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair