Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan unngå å få overladet for automatisk reparasjon

Å bli overladet for automotive reparasjoner er en vanlig bekymring. Og på tross av hvor mye den gjennomsnittlige person er avhengig av bilen sin, få er trygg nok til å vite om en skruppelløs mekaniker er virkelig å være ærlig om pris og nødvendigheten av alle reparasjoner. For å øke selvtilliten din, ta deg tid til å lære om slike ting som hvordan å kontrollere og endre olje. Husk, jo mer kunnskapsrik du er om kjøretøyet, jo vanskeligere vil det være for en mekaniker å utnytte deg. Følg tipsene nedenfor for å unngå å bli overladet for bilreparasjoner. Du trenger
Flere estimater
Telefonbok
Vis flere instruksjoner
en

Ta vare på forebyggende vedlikehold. Vet hva de anbefalte retningslinjene er for bilen din og følg dem. Dette inkluderer oljeskift, bytte av oljefilter, og dekk rotasjon.
2

Har bilen inspisert før du går på en lang biltur. Dette vil hjelpe deg å unngå nødreparasjoner.
3

Få en ny mening. Hvis du bruker en ny mekaniker, er en annen mening verdt den ekstra tiden. Ikke autorisere enhver reparasjon eller service arbeid før du har mottatt minst to andre estimater. Hvis du virkelig tror at du blir svindlet, er det enda verdt å ha bilen tauet til en annen garasje.
4

Unngå å fortelle en mekaniker til å gjøre hva han trenger å gjøre for å reparere bilen. Alltid har mekaniker klare reparasjoner med deg før noe arbeid utføres. Forklare ham hva har han gjør, hvorfor, og hvor mye det vil koste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70995.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair