Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Mercury Mountaineer Problemer

The Mercury Mountaineer, en mellomstore SUV, kan betraktes som luksus-versjonen av Ford Explorer. Den deler mange av Explorer viktigste funksjoner, samt å være produsert av en Ford bilmerket som spesialiserer seg på produksjon entry-level luksus biler. The Mercury Mountaineer er en vesentlig dyrere SUV enn Explorer, og det er nå inne i sin tredje generasjon. Store første generasjon Problemer

For første generasjons Mercury Fjellsportinteresserte (1997 til 2001), svikt i enkelte deler - luftmassemåler, differansetrykk tilbakemeldinger EGR sensor, inntak manifold pakning og foran timing kjeden strammer - er dekt under en tilbakekalling opptil 72.000 miles. Noen biler kan miste driften av firehjulstrekk system, der case reparasjonskostnader ville variere ettersom svikt er ikke bestemt. 1997 og 1998 kjøretøyer i særdeleshet har oppvarming og air condition problemer på grunn av svikt i ovnen saken og blanding døren.

Første generasjon Fjellsportinteresserte pleier også å ha girkasse og hjuloppheng problemer. I noen biler, girkassen kan blusse ved giring fra andre til tredje gir. Dette kan løses ved å korrigere shift solenoid feil. De svaie bar koblinger kan også bøye eller bryte på grunn av stive originale foringer.
Andre første generasjon Problemer

andre problemer med første generasjon Mercury Fjellsportinteresserte inkluderer elektrisk støy fra lydanlegg på AM frekvens (erstatte den elektriske drivstoffpumpen), defekte oksygen sensorer, varmeapparat kjerne lekkasjer (løses med avbetaling av struping i varmeapparatet inntaksslangen), og støy under hard akselerasjon (reparasjonssett for timing kjeden på 4,0-liters V6-motorer ).
Major andre generasjon Problemer

Engine støy er en vanlig lidelse i andre generasjon Mercury Fjellsportinteresserte (2002 til 2005). Det kan løses enten ved å innføre en nydesignet primær kjedestrammer eller utskifting av overføringen saken kjedet. Andre problemer er defekt clutch, som kan løses ved reviderte clutch packs og omformulert girolje;. Og oljelekkasjer fra høyre side aksel, som krever fullstendig aksel montasje erstatning
Andre andre generasjon Problemer (2002 )

Blant modell år med andre generasjon Mercury Fjellsportinteresserte har 2002 oppføring størst problemer. I likhet med biler av den første generasjonen, kan den firehjulstrekk system av 2002-modellen år ikke klarer å betjene, og det er spesielt problematisk å anslå reparasjonskostnadene siden svikt er ikke spesifikke for noen del. Noen 2002 Fjellsportinteresserte kan også ha for tidlig overføring svikt, et problem som er identisk med den tidligere nevnte drivverk. Unnlatelse av differansetrykket tilbakemeldinger EGR og differensiallikninger hastighet sensorer (med tilhørende ledningsnett) er sporadiske problemer av 2002 biler, og reparasjonskostnader vil variere avhengig av omfanget av de problemer med kablingen.

Andre problemer unike for 2002 fjellklatrere inkluderer bensinmåler. Det kan slippe å tømme på biler med 4,0-liters motorer, på grunn av en flex fuel modul problem som må fikses. En annen sak er bensinpumpen kavitasjon, noe som fører snubler eller nøling (redesignet deler er tilgjengelig) og løs bak vindusglass (forhandlere kan omplassere brakettene og stram skruene).
Tredje generasjon Problemer

Problemer med tredje generasjons Mercury Fjellsportinteresserte inkluderer dra og overoppheting bremser (kan fikses ved å enten fjerne dem fra et ledningsnett eller erstatte en brems bryteren), kjølevæske lekkasjer på biler med 4,0-og 4,6-liters motorer ( løst med utskifting slangeklemmer) og styring støy (festes med rattstammen mellomakselen erstatning). Dessuten kan Shifter om oversendelse av noen tredje generasjons biler ikke kommer ut av parken, som kan løses ved å fjerne fett fra skift lockout bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71417.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair