Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Dørtablå Inne i en Toyota Camry

Dør paneler er et oversett område på de fleste biler. De blir sett og brukt hver gang du kjører bilen, men får ikke mye oppmerksomhet før noe bak dem går galt. Toyota Camry dørpaneler må fjernes for å erstatte dørlåser, vindusglass eller installere en keyless entry system. Lær hvordan du kan fjerne en dør panel inne i en Toyota Camry og fullføre reparasjonsarbeidet uten å måtte gå til en profesjonell. Du trenger
skrutrekkere (flatt hode og Phillips)
Flat nysgjerrige verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren så bredt som mulig og rulle vinduet opp helt. Finn og fjern fem skruer og to klips i døren panel. To skruer er plassert på baksiden av panelet, er ytterligere to plassert under armlene, ett i nærheten av lys, og den andre foran lyset. Den siste skrue er plassert i fronten av armlenet bak et trekant formet plast panel, rett under døren håndtaket. Lirk dette panelet opp med en vanlig skrutrekker for å fjerne skruen under. De to klemmene er i nærheten av forsiden av døren, og er små plast sirkler. Sett dem med en liten skrutrekker og dra dem ut.
2

Fjern plastdekselet trim rundt dørhåndtaket. Bruk en flat skrutrekker eller nysgjerrige verktøy til pop plasten ut fra døren panel. Vrikke den rundt til det løsner fra dørhåndtaket.
3

Bruk en flat skrutrekker eller nysgjerrige verktøy i nedre kant av døren. Lirke bort fra døren til klippene under kanten sprette ut. Disse er plastklips under kanten av bunn og sider av panelet. Forsiktig pop dem ut fra hele dørpanelet. Toppen av panelet holdes på plass ved vinduet trim. Flytt panelet frem og tilbake før den er fri fra vinduet trim.
4

Løsne ledningen kontakter og ledninger med et flatt skrujern. Dørpanelet er nå fri fra døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71107.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair