Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Vanlige Car Problemer i Cold Weather

Kaldt vær kan føre til problemer i bilen som kanskje ikke er synlig før det er for sent, og bilen vil ikke kjøre. Lave temperaturer kan sakte føre til problemer i alt fra dekk til drivstoff linjer og til slutt føre til et dødt batteri eller motor. De fleste problemer i biler i kaldt vær tar tid å skje, så riktig vedlikehold er den beste forebygging. Dødt batteri

bilbatteri blir svekket i kaldt vær fordi det slår flere komponenter enn i andre årstider. Ekstra frontlys tid og kjører oppvarming, tar som mer strøm enn et klimaanlegg.
Frosne drivstoffslangen

Drivstoffslangene risikere å fryse om vinteren fordi kondens kan dannes på innsiden av bensintanken hvis det blir lite drivstoff. Derfor, når temperaturen synke, fryser kondens og hindrer drivstoff i å nå motoren.

Broken tørkepapir

Frysetemperatur føre vindusviskerne å fryse til frontruten eller skulle sprekke, noe som gjør det farlig å kjøre i snørike forhold siden snøen kan hope seg opp og hindrer førerens sikt.
dekktrykket

Kaldt vær kan føre til dekkene mister trykket , som kan føre dem til å bli skallet og gjør kjøring på isete eller snø veier vanskeligere.
Dynamo Belt

Dynamo belter kan bli sprakk i kalde temperaturer, noe som gjør det vanskeligere for beltet for å bringe kraften fra bensinmotor til den elektriske batteri som kan hindre bilen i å starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71106.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair