Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan vite om en Saturn Vue er Transmission er dårlig

En sviktende eller mislykket overføring kan være en alvorlig sikkerhetsrisiko --- det kan føre til at Saturn Vue å stoppe helt i midten av trafikk eller la deg liggende værfast i en usikker situasjon. Tegn på svikt i en manuell girkasse er vanligvis ganske opplagt, siden du er i direkte kontroll av skiftende: Vær på utkikk etter eventuelle uvanlige lukter, lyder eller vibrasjoner når du skifter. Manglende evne til å skifte til utstyr eller vanskeligheter med å gire er også sikre tegn på at din manuell girkasse er sviktende, og lekkasjer kan tyde på det samme. Det er litt vanskeligere å vite om en automatisk girkasse er sviktende, siden du ikke har så mye direkte kontroll over giring. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent om mulig med hvordan Saturn Vue automatiske girkassen når det fungerer. Dette vil hjelpe deg være oppmerksom på forsinket eller treg giring, noe som kan være tegn på at overføringen går dårlig.
2

Lytt etter eventuelle uvanlige tegn som rist, buldrende, klynking, clunking eller clanking når Saturn Vue er i gir. Dette kan være tegn på en sviktende overføring. En lav summing eller sutre, om Vue er i nøytral, park eller en stasjon gear, kan også indikere problemer med overføringen.
3

Sjekk om din "Check Engine" eller "Tjenesten Engine Soon "lyser. Hvis den er på, kan dette tyde på problemer med overføringen, eller det kan tyde motorproblemer --- har din Saturn Vue inspisert av en automatisk tjeneste profesjonell umiddelbart.
4

Shift bilen inn stasjonen eller revers og gi den litt gass. Hvis den ikke beveger seg i det hele tatt, eller hvis motoren arbeid eller boder som bevegelsen begynner, har du sannsynligvis problemer med overføringen.
5

Være på vakt for brent eller harsk lukt som kommer fra under bilen eller under panseret, eller ferske lekkasjer under bilen --- disse kan tyde på problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71097.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair