Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Dødt batteri Jump start Hjelp

Starte bilen vanligvis er en enkel prosess --- med mindre den ikke vil starte. Hvis du vri nøkkelen i tenningen, og motoren sliter med å snu, minst du vet starteren fungerer. Imidlertid kreves det at batteriet trolig en omstart. Du kan få den i gang igjen, så lenge du har en fungerende bil i sikte og utfører hoppe starte forsiktig. Nyttige tips

Før du starter prosessen, ta kontakt med brukerveiledningen for tenning spesifikasjoner som gjelder for din bil. Sørg for at alt forbundet med arbeidstittelen bilen er slått av og at alt tilbehør i begge bilene er frakoblet. Sjekk din dødt batteri terminal for korrosjon, og, kanskje viktigst, sørg for at den tomme batteriet ikke er sprukket eller lekker væske.
Forholdsregler

Bruk et par beskyttende beskyttelsesbriller for å unngå fysiske farer, husk å ikke gjøre ett av følgende under noen omstendigheter: røyk i nærheten av en lading eller jump-startet batteri eller starte prosessen hvis bilens væsker er frosset

Når du er klar til. forsøke jump start, sørg for at startkabler er i arbeid, rustfrie tilstand og at det ikke er sprekker eller hull eller i det isolerende plast.
Jump Starter bilens batteri

p Som du sikre positive og negative ledning (rød og svart, henholdsvis) alligator klipp til de døde batteriets positive og negative pol, pass på at det ikke er noen belastning eller spenning på kabler når du kobler dem til arbeidsmiljøet bilens batteri. Også andre enn de batteripolene, ikke la kabelen berøre noe metall.

Sørg for at du koblet den frie enden av den negative jumperen kabelen til fastlåste bilens metall komponent eller motorblokken overflaten og ikke dødt batteri seg selv eller andre i-motion deler.

Når du er klar til å starte arbeidet bil, sørg for eventuelle tilskuere er ute av veien. Etter at du har både biler knirkefritt, fjerne kablene i motsatt rekkefølge (motorblokken klipp, etterfulgt av negative arbeidsmiljø-batteri klipp og positivt arbeidsmiljø-batteri klipp og positiv dead-batteri klipp).
P Som tidligere stoppet motoren fortsetter å gå, fungerer bilens dynamo for å gjenopprette batteriets ladenivå. Ikke slå av fastlåste bilen før det er løp for en god 20 til 30 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71177.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair