Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik feilsøker en bil dørlås

Når du setter deg i bilen hver morgen, tar du det for gitt at når du setter nøkkelen i låsen, eller trykk på tasten fob, at døren kan åpnes. Men på et tidspunkt i livet til hver bil låsen vil rett og slett ikke rikke. Det er flere grunner til at dette kan skje, og heldigvis de fleste av dem er ganske små. Du trenger
Key fob
Batteri
Lighter
Lock de-icer
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du bruker en nøkkel fob for å låse og låse opp bilen dører, det første du må sjekke er at batteriene i nøkkelen fob. Faktisk, hvis bilen er over tre år gammel, erstatte fjernkontrolltildelinger batterier. Døde batterier i nøkkelen fob er en av de viktigste grunnene til at låsene ikke fungerer. Dette kan også være den skyldige hvis du legger merke til er de låser treg.
2 p Hvis det er kaldt ute og låser ikke vil åpnes, er det svært sannsynlig at de er avkjølt opp. Dette er enda mer sannsynlig å være tilfelle dersom det har vært regn eller snøvær, som kommer fuktighet inn i slusene og får dem til å fryse. For å frigi låsen, bare holde en lås de-Icer på hånden, noe som er en liten batteridrevet nøkkel som varmer opp og smelter isen. En annen teknikk er å holde nøkkelen i flammen fra en fyrstikk eller lighter i flere sekunder og sett den inn i låsen.
3 p Hvis problemet er at låsen stikker eller er vanskelig å slå, prøve litt WD-40. Bare bruk vedlagte slangen og sprute en liten mengde WD-40 inn i låsen. Tørk av WD-40 som går ned på bildøra. La låsen sitte i ca fem til ti minutter og prøv igjen. Låsen skal slå lett.
4

Neste hold døren låse /låse-knapp. Hvis ingenting skjer, men du hører en summelyd, så låsen må sannsynligvis byttes. Ta bilen til reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71187.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair