Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan finne en motor Top Dead Center

Det er nødvendig å finne den øvre dødpunkt av en bilmotor dersom distributør må fjernes eller annen grunn. Alle biler leveres fra fabrikken med en timing merke på veivakselen skivene, men noen ganger merket blir brutt av. Her er hvordan du kan finne øvre dødpunkt hvis det ikke er taktmerket. Instruksjoner
en

Gjør en indikator ved hjelp av en krukke av lettolje, en gammel tennplugg og en klar plastrør. Sett plastrør på slutten av tennpluggen etter at du bryte opp tennpluggen å gjøre det lufttett.
2

alle tennpluggene ut av motoren. Slå av motoren med tommelen i nummer én tennplugg hullet til du føler press på tommelen. Toppen av dette slag er det øvre dødpunkt, eller kompresjonsslaget. Du kan bruke starteren å slå av motoren over, men hvis du føler deg mer komfortabel med batteriet kabelen hektes, kan du bruke en skiftenøkkel på dynamoen å slå den. Du kan også bruke en skiftenøkkel på veivakselen skivene.
3

Sett tennpluggen med plastrør i nummer én tennplugg hullet. Plasser den andre enden av slangen ned i glasset av lettolje. Som du fortsette å slå av motoren, vil bobler som blåses inn i oljen inntil stemplet når toppen. Når stempelet begynner ned igjen, vil oljen bli sugd inn i røret. Stopp og merke motoren kroppen og sveiv skivene. Også markere røret der oljen stoppet.
4

Slå av motoren bakover og oljen vil gå tilbake ned i glasset. Holde å slå av motoren, inntil oljen suges tilbake inn i røret. Stopp på mark og trinse bør stille opp med det første merket du har gjort. Lag en annen preg på sveiv skivene og midtpunktet mellom merkene bør være øvre dødpunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70970.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair