Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Problemer med Honda Pilot

The Pilot er en crossover sport-utility vehicle produsert av japanske bilprodusenten Honda siden 2003. For 2009 årsmodell, ble Honda Pilot redesignet. Det har blitt tilbudt i flere trimme nivåer og i begge en front-eller all-wheel-drive konfigurasjoner. Til tross Hondas rykte for kvalitet og generelt god pålitelighet og sikkerhetsvurderinger, har Pilot vært gjenstand for flere vanlige problemer som eiere og potensielle kjøpere bør være klar. Transmission Problemer

En av de vanligste problemene med Honda Pilot innebærer automatgir i noen eldre modeller. I noen tilfeller har sjåførene opplevd mye støy når skift oppstår, eller grove skift som rister bilen. En annen vanlig overføring symptom er en blinkende "D" på girvelgeren displayet. En defekt girkasse kan bli funnet ved å kjøre en elektronisk diagnostisk. Selv dekket av en ny Pilot standard ny bil drivverket garanti, overføring reparasjon eller utskifting av eldre modeller kan koste oppover på $ 3000.
Tilbehør Problemer

Den andre store delen av bekymring med Honda Pilot involverer interiør tilbehør og elektrisk system. Vindu regulatorer har vært kjent for å mislykkes, hindrer strømmen automatisk vinduer fra drift. Noen sjåfører har også hatt problemer med å betjene radioen, noe som kan være lettest løses ved å installere en ettermarkedet lydanlegg. I noen tilfeller, de elektriske problemene stammer fra tenningen og kan resultere i et kjøretøy som er vanskelig å starte eller problemer med å slå eller ta ut nøkkelen fra tenningen selv.
Tilbakekalling

Honda Pilot har vært gjenstand for flere tilbakekallinger på grunn av kjente problemer med bilens utstyr. I 2008 ble mer enn 2000 kjøretøy som er utstyrt med sykkelstativ tilbakekalt på grunn av et problem med rack som kan forårsake skade på noen fjerne en sykkel. En tilbakekalling i 2005 som rammet bare mer enn 200 kjøretøyer ble vedtatt for å reparere rattstammer som hadde vært samlet feil. I 2004 ble mer enn 1 million biler tilbakekalt på grunn av et problem med automatgir som kan føre til for tidlig slitasje og potensiell overføring svikt.
Safety Tilbakekalling

Pilot også har blitt tilbakekalt på grunn av spesifikke problemer som utgjorde en sikkerhetsrisiko. I 2004 tilbakekalte Honda 61 biler som hadde blitt bygget med defekte gasstanker og var utsatt for lekkasje drivstoff. The Pilot også var involvert i en aksjon i 2006 der mer enn en million biler ble solgt med service manualer som inkluderte feil kontaktinformasjon for National Highway Traffic Safety Administration. Korrigert informasjonen ble sendt til eierne. En lignende sak i 2004 behandlet Piloter som ble solgt med feil vekt og dekkdimensjon informasjon klistremerker.
Generelle problemer

En annen serie av problemer med Honda Pilot er generelle mangler som er sitert av drivere og bilbransjen kritikere. I mange tilfeller har drivere og kritikere pekte på mangel på makt i nyere Pilot modeller, siden den samme motoren ble brukt etter 2009 redesign tross for et tyngre kjøretøy. Som et resultat, ytelse og drivstofføkonomi både lide. Dårlig håndtering og lange bremselengder er ekstra vanlige klager. Sjåfører har også uttrykt misnøye med pilotens dashbordet instrumenter, som kan være vanskelig å lese og betjene på grunn av små knapper i en uvanlig konfigurasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71431.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair