Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner eller installerer bilvinduet Crank Handles

Fjerne og installere et bilvindu sveiv kan virke som et mysterium hvis du ikke har gjort det før. Det er egentlig en enkel prosess skjønt! Håndtaket er koblet til et tannhjul som svinger ved åpning eller lukking av vinduet, og holdes på plass ved en enkel beholder "C"-formet klemme. Du trenger
Interiør dørvinduet Handle Removal Tool (tilgjengelig på de fleste auto forsyne butikkene, og det er billig.)
Vis flere instruksjoner
en

Du må skli den flate side av håndtaket fjerningsverktøyet like bak hvor håndtaket møter dørpanelet slik at den flate siden er mot siden av panelet. Vær forsiktig så du ikke river eller klø noe platematerialer!
2

Når verktøyet er på plass, snu vinduet håndtere en liten bit om gangen i begge retninger samtidig sette press mot håndtaket med verktøyet inntil den "C" clip holderen blir fanget og blir skjøvet ut av det spor. Denne holderen kan hoppe unna slik at du ønsker å holde et tett øye out.This prosessen er mer av en manipulasjon som kan ta en liten stund før verktøyet fanger klippet siden du ikke kan se tilbake dit. Litt tålmodighet her og ikke tvinge noe!
3

Når beholde klippet er fjernet, bør du være i stand til å trekke i håndtaket rett ut av utstyret den er på. Det kan ta litt kraft og du bør bare jobbe den ut av festet området og ikke fra armen av håndtaket.
4

å installere håndtaket du må sette festeklipsen drøyt stammen del av vinduet håndtak som vil passe tilbake over gear. Du vil se sporet på "C" holderklemmen vil passe over. Trykk klippet "delvis" over sporet, slik at når du trykker fremover, når håndtaket er på drakten med verktøyet ditt det vil knipse frem og satt inn i sporet som vil låse den inn.
5

Når håndtaket er på plass med "C" holderen på plass, sett de samme verktøy for fjerning bak håndtaket og mellom døren panel og presse frem som du forsiktig slår opp håndtaket til "C" clip fangst og slips over hele håndtaket låse seg ned. Det kan ta noen prøver og litt tålmodighet.
6

Når du føler klippet fangsten, kan du teste for å være sikker på at den er i riktig ved å prøve å trekke håndtaket ut av festet området, hvor det er festet til utstyret, ikke i håndtakene ende. Hvis klippet har virkelig fanget, vil det ikke trekke seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/70932.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair