Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Bad oljepumpe Symptomer

Oljepumper er en integrert del av kjøretøyets mekaniske system. Selv om det er sjelden at de trenger service eller forårsake problemer, en dårlig oljepumpe tidvis kan ha negativ innvirkning på bilens ytelse og forårsake en rekke mekaniske problemer. Lavt oljetrykk

En oljepumpe er ansvarlig for trykksetting motorolje og pumpe det gjennom bilens motor. En dårlig oljepumpe mister sin evne til adekvat presse og pumpe motorolje, noe som resulterer i lavt oljetrykk.
Økt Temperatur

Tilstrekkelig motorolje flyt bidrar til å holde en motor driftstemperatur ned ved å redusere friksjon. En dårlig oljepumpe kan føre til en økning i motorens driftstemperatur ved å begrense normal motorolje flow, redusere motorolje smøring og øke motorens friksjon, noe som fører til en økning i motorens driftstemperatur.

Støyende Hydrauliske Løftere

En motorens hydrauliske løftere, som er en viktig ventil-tog komponent, krever tilstrekkelig olje smøring for å fungere skikkelig og rolig. Redusert oljemengde og trykk forårsaket av en dårlig oljepumpe kan resultere i redusert oljestrømmen til en motorens hydrauliske løftere, noe som fører til hydraulisk løfter støy og slitasje.
Valve-Train Chatter

En motors ventil stopp-system - inkludert støtstenger, ventil guider, og sel - krever tilstrekkelig oljemengde og smøring for å fungere skikkelig og rolig. En dårlig oljepumpe kan forårsake en motor ventil tog til å bli kornete ved å redusere oljestrømmen til hele ventilen stopp-system.
Oljepumpe Noise

I sjeldne tilfeller, en dårlig oljepumpe vil lage bråk, normalt et høyt klynking eller surrende lyd som kan høres når et kjøretøy er tomgangskjøring. Som en oljepumpe interne utstyr mekanismen svekkes og slites, vil oljepumpe gjør støy som det begynner å svikte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71111.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair