Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Steder å gå for Transmission Repair

Du har flere alternativer når det gjelder overføring reparasjon. Det er nabolaget verksteder og de større butikker tilknyttet de store varehusene. Det er overføring spesialforretninger og de forhandlere som selger din type bil. Så det er steder du kanskje ikke har tenkt på. Verkstedet

Du kan gå til hvilken som helst lokal overføring butikk og få overføring reparert. Hvis butikken er godt kjent og har et anerkjent rykte for å være rettferdig, ærlig og til å gjøre arbeidet riktig, kan dette være et levedyktig valg. De fleste steder garanti jobben for livet av bilen eller for resten av tiden du eier den. Dette fungerer spesielt godt hvis du har tenkt å være bosatt i dette området. Hvis du er en reisende eller planlegger å flytte en lang avstand, kan det være lurt å gå til en landsdekkende overføring selskapet. Sentre som AAMCO er i de fleste hver stat og i eller rundt de fleste storbyområder. Deres garantier er overførbar fra sted til sted.
P Det er nabolaget verksteder og de større automotive sentre ved kjøpesenteret å være en del av et stort varehus kjeden. Husk det er gode og dårlige mekanikere i alle typer arena.
Forhandlere

Du kan gå til forhandleren servicesenter der du kjøpte bilen for overføring reparasjon . Hvis du fortsatt er under nybilgaranti, så dette bør være det eneste alternativet. For å få overføring fast vil ikke koste deg noe ut av lommen hvis det fortsatt er under produsentens garanti. Hvis du ikke lenger bor i området der du kjøpte bilen, kan du fortsatt gå til en bilforhandler for denne type bil. Hvis du er under garanti, dette er overførbar fra forhandler til forhandler.
Trade Schools

En lite kjent ressurs er landets skoler som lærer handelen av automotive reparasjoner. Mange handel skoler er på videregående skoles nivå. Studentene arbeider under instruktører som er mester håndverkere. De fleste av disse skolene tar i biler fra det offentlige for å reparere automotive problemer. Dette er vanligvis uten kostnad for arbeidskraft og betales kun for delene. Dette kan være en billig måte å få overføring fikset. Det er også høgskolenivå handel skoler i mange områder av landet som tilbyr en lignende tjeneste. Før du tar ut-av-garantien bil for å få en dyr overføring jobben gjort, kan det være til din fordel å gjøre en online søk for å se om en av disse skolene er i nærheten av deg. Spør etter automotive avdeling av skolen og spørre om denne tjenesten tilbys. Dette kan bry deg for et par dager, men fordi elevene bare fungere på bilene i løpet av skoledagen. Avhengig av hvor mye penger du vil spare, det bare kan være verdt ventetiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71233.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair