Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Paint Car Trim

Bilens trim kan blekne som det blir eldre, men du kan revitalisere det ved å male det. Maleri trim er ikke som å male de fleste andre overflater. Dette skyldes at på de fleste biler, er det trim laget av plast. Siden de fleste maling ikke vil naturligvis holde seg til plast, må du følge en spesialisert (men ikke vanskelig) prosess for å søke maling til trim din. Du trenger
Plastic primerYour valg av paint1 ,200-sandpapir og waterScrewdriverNewspaperCloth håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trim fra bilen din med en skrutrekker. Vanligvis er trim holdes på plass med plast nagler som kan spratt ut med en skrutrekker.
2

Legg de trim stykker ute på en avis.
3

Spray trim stykker med plast primer. Dette er en spesiell type primer som obligasjoner til plast og skaper en selvklebende overflate for maling til å feste på. Du må kanskje pels trim flere ganger for å få god dekning. Vent til primeren tørke mellom spray.
4

Spray ditt valg av maling over trim. La det tørke.
5

Wet-sand malingen til å jevne det ut og fjerne appelsinskall eller ujevnheter. For å gjøre dette, suge 1200-sandpapir i vann og forsiktig sand den malte overflaten. Vær forsiktig så du ikke sand av malingen eller du blir nødt til å male det området og våt sand det igjen. Når du er ferdig, tørk trim med en klut håndkle.
6

Spray et annet strøk med maling over overflaten av trim. Gjenta prosessen i trinn 5.
7

Spray et tredje strøk med maling på trim og gjenta prosessen i trinn 5. Tørk den med en ren klut håndkle og installere trim i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71158.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair