Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Auto Circuit Breakers Vs. Sikringer

Auto effektbrytere og sikringer utføre lignende funksjoner, ved at de begge er designet for å bryte en elektrisk krets når det er en elektrisk overbelastning. Men det er klare forskjeller mellom deres spesifikke formål. Automotive kretser

Hvert av bilens store elektriske kretser vil ha en effektbryter. Hver krets vil bli dedikert til en generell funksjon eller funksjoner: belysning, interiør, drivstoffsystemet, utslipp. Bilens sikringsskapet vil helt klart merke kretsen koblet til hver enkelt breaker.
Sikringer, Sub-kretser

Individuelle komponenter i en krets kan også være smeltet. For eksempel, har rett baklys sin egen sikring, og det er også på belysning krets, som er kontrollert av en bryter.
Elektrisk svikt

Når en elektrisk komponent svikter, bør selve komponenten inspiseres. Hvis det ikke er noen åpenbar skade eller feilfunksjon, så den sikring som beskytter at komponent, dersom noen, bør kontrolleres. Deretter kontrollerer breaker for at kretsen. Hvis sikringen har sviktet, indikerer at en overbelastning for den delen av kretsen, hvis ikke den bryteren har også mislyktes.
Voltmeter Sjekker

Ffuses og effektbrytere can kontrolleres for feil ved måling for kontinuitet på tvers slutten terminalene på sikringen eller breaker
eldre biler

Mange eldre biler som brukes sikringer i hele sitt elektriske systemer;. var det ingen breakers i det hele tatt. Andre eldre biler hadde bare high-current-draw kretser, for eksempel frontlykter, bruk brenninger. En elektrisk skjematisk er svært nyttig når du arbeider på en eldre bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71372.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair