Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Ford Taurus Problemer

Taurus er en av tidenes mest solgte bilene fra amerikanske bilprodusenten Ford Motor Company. Taurus ble først tilbudt som en 1986 modell, og siden da Taurus navnet har blitt brukt på flere distinkt forskjellige mid-og full-size sedan og stasjonsvogn. Flere versjoner av Taurus har blitt kjent for spesifikke vanlige problemer, mens hele Taurus linjen er også kjent for visse svakheter til tross for sin samlede suksess.
mekaniker Nøkler
Suspension

En av de vanligste problemene med Ford Taurus innebærer bilens fjæring. Disse problemene er spesielt vanlig blant modellene som produseres i tidlig-og midten av 2000-tallet. Mange Taurus eiere har opplevd ødelagte spiralfjærer, som kan koste nesten $ 1000 for å erstatte hvis det er skade også til de bakre struts. Pressbolt, kuleledd og svaie barer har også vært kjent for å medføre problemer. I andre tilfeller, suspensjon problemer er vanskelig å diagnostisere, men resultere i et høyt eller ubehagelig lyd når du kjører på visse hastigheter.
Trasmission

Transmisjonen er en annen hyppig årsak til problemer for Taurus. Transmission problemer spenner fra merkelige lyder å skli mellom girene, å regelrett overføring svikt. En ny girkasse, med installasjon, kan koste oppover på $ 3000, derimot, er overføringen dekket av Fords drivverket garanti (hvis bilen er ny nok til å fortsatt være under garanti). Uten mulighet for en enklere manuell girkasse, de fleste Taurus modeller siden 1980-tallet er utsatt for problemer med overføringen hvis drevet lenge nok. Dårlig overføring ytelse kan også resultere i redusert drivstofforbruk.
Tilbakekalling

Ford Taurus har også vært gjenstand for flere store fabrikken minnes. I 2005 ble nesten 200 000 enheter tilbakekalt på grunn av defekte vindusviskerne. I 2004 ble nesten 400 000 modeller tilbakekalt på grunn av en motor kjøling problem, og det samme året nesten en million biler ble tilbakekalt for service av et problem med bremselysene. Andre Taurus tilbakekallinger har jobbet med problemer som involverer bilens strøm seter, frontrute, frontlykter og suspensjon fjærer.
Vehicle History

Ett problem som er felles for brukte Tauruses er bilens historie . Taurus var en populær flåte kjøretøy gjennom hele 1990-tallet og 2000-tallet, med tusenvis av modeller som brukes av utleiebyråer og kjører skoler og som bedriftens biler. I tillegg leide mange sjåfører Taurus gjennom en av Fords populære kortsiktig finansiering programmer. I hvert av disse tilfellene ble Taurus i spørsmålet ikke eies eller vedlikeholdes av en langsiktig eier, og vedlikehold poster er kanskje ikke tilgjengelige. Dette gjør det spesielt viktig å inspisere bilen grundig eller å be om et kjøretøy historie rapport fra forhandleren før du foretar et kjøp.
Generell Ulemper

For noen drivere, Ford Taurus utgjør problematiske ulemper i sin stil og design. Før sin midlertidig opphør i 2008, ble Taurus kritisert som blid og ute av stand til å konkurrere med lignende priset europeiske og asiatiske import sedan. Likeledes har bil kritikere klaget over mangelen på en manuell girkasse i 4-sylindrede motorer i mange modell år når de konkurrerer biler hadde avtale med disse funksjonene. Som delefilter nyttekjøretøyer ble mer vanlig, ble Taurus stasjonsvogn manglende innvendig plass et problem før det kroppen stil ble erstattet av den nye Ford Freestyle crossover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71347.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair